| last minit pegi PD |

Salam..
selamat tengah ari semua..
ati tetibe dah lain macam ckit arini..
fikiran agak terganggu...
sebab sekeliling memberi berita gembira..
ada yang telah selamat melahirkan bb..
ada yang dapat brite pregnent..wow!
tipu la kate x terganggu kan...
tapi cube untuk x nak layan prasan negatif ituh..
ayuh..layan cter nie last week..

klu ikutkan plan asal nyer..
ari sabtu lepas jam 8 pagi..
nieyl akan bergerak ke Pahang..
untuk hadiri kenduri kahwin dan jenjalan skali..
tapi last minit abg ipar nieyl kena panggil keje..adeh!

nak x nak die kena pegi gak la..
sbb dah keje kan..
so,x jadi la ke Pahang tuh..
so,nieyl pun agak bosan gak la sbb x kemana kan..
saje la cakap2 ayam ngan en.husband..
jom g PD..
die pun kate OK..hihihi~

ha..yg best nyer nieyl x pegi di pagi ari..atau di tengah ari yea...
rentung la di bawah cahaya matahari terik tuh..
so,nieyl gerak dlm kol5.00 cmtu laaa...
dalam kol6 sampai...
"with en.husband"
"haha~with anak buah"
"suke beno kacau org nak mek gambar berdua"
"haha wat istana kate nyer"
"kecik2 x sempat nak buat istana pasir..dah tua-tua nie baru nak wat"

seindahcerita: walaupun kejap aje..tapi best.. :)

2 comments:

  1. wah seronok tu bercanda2 dipasiran pantai ! hehehe

    ReplyDelete
  2. YANG PALANNING LAST MINIT TU LAH YG GEMPAK DAN MENJADI HIHIHIHIHI...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...