| kenal tak dia? |

Salam...
Selamat Pagi semua...
Sihat?Kalau sihat..Syukur Alhamdulillah..
Yg x berapa nak sihat tuh...jgn lupe p klinik..
skrg nie demam pun leh jadi benda lain...
so,pagi nieyl nak share..
U all kenal x siapa dia nie?
Ish..xkan la x kenal kan..
die nie kira photographer hebat gak kat Malaysia nie..
SAIFUL NANG
kalau nak tgk hasil-hasil keje die...
Klik je kat Banner tuh yea..:)

ape yang tetibe nak cter pasal die nie..
yang pasti die mmg xde kena mengena dgn nieyl..
sume sedara seislam je laaa...hehe~
actually..ari khamis nie..
Saiful akan berada di opis nie nieyl..
kita ade slot perkongsian Ilmu..

Bahagian nieyl nie...
de bahagain Multimedia..
so,that why la..die di jemput untuk berkongsi ilmu..
nieyl pun memang minat ngan hasil keje beliau nie..
so,bler dah de peluang nie...
mmg pegi laaa...:) hihihihi~

seindahcerita : 7pagi serangan di lancarkan..semoga semua selamat..Amin..

8 comments:

  1. mmg popular tu.. bayaran pun mesti tip top.. hehehe.. servis terbaik la katakan..

    ReplyDelete
  2. saya kenal dia ... dia tak kenal saya ....

    ReplyDelete
  3. akak pun kagum dengan hasil keje die nieyl..tapi kes die ngan liyana jasmay tu kesian gak kan.....

    ReplyDelete
  4. glamour.. ni jurukamera yg amik gambar liyana jasmaykan..

    ReplyDelete
  5. baru kenal bila nieyl tunjuk pic nie hahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...