| ramai dah tak ada kat opis |

Salam...
amboi2..ramai yg dah xde mood nak wat keje ek..
lgpun mesti ramai yg dah xde kat opis nie...
hihi~rmai yang da cabut pulang ke kampung..
yela klu gerak ptg atau mlm karang...
confirm2 nyer jem sahaja kan..
selamat jalan semua...

Ok la..nieyl dah lame nak review one blog nie...
sbb nieyl penah gune khidmat sister nie tok buat salah satu hantaran nieyl...
mase nieyl tunang dlu...
yela..kot2 la u all yg belum kwen nie..
berminat ke kan..
lgpn bukan tok yg belum kawen aje..
kira sesiapa la..
nak wat besday kek ke..
nak wat tok doorgift ke..
boleh aje...lepas tuh de class lagi yg korang leh ikut :)

Ok yg kat bawah nie..
yang nieyl tempah..:)
cantik tak?

so,kalau ade yang berminat boleh la ke website
SINI

seindahcerita : selamat bercuti semua...

4 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...