07 February, 2013

| Gila sabun pulak |

Salam...
Selamat Pagi..
berbatik la kite arini yea...
klu dah berbatik tuh...ari khamis la kite...hehe~

Sebelum nieyl terlupa..
TQ semua sebab doakan keselamatan kakak nieyl yg kat Fiji tuh..
setakat semalam tsunami kecik melanda pulau solomon..
wlau mcm mana pun,
kakak ngan asben die berlindung di sebuah masjid kat Fiji..
so,selepas 1 jam kejadian..
dia dah pulang ke umah dengan selamat.

Insya'Allah kakak nieyl akan balik Malaysia 14 Mac 2013..
tapi die balik sorang aje..
asben die still kat sane keje...
kakak balik pun sbb bulan 4 atau 5 die bersalin..
die bersalin kat malaysia..

ok..tinggalkan cter kakak nieyl tuh...
kat opis nieyl skrg nie bizi beno ngan tong2 sabun nie...
jualan sabun terus dr kilang...:)
so,nieyl pun terjebak jgak..haha~
mmg ramai yg wat bisness nie...
tapi kena pandai la yea...
benda yg same..harge nyer kdg2 x same..hehe~
Alhamdulillah la..nieyl dpt yang the best price la...hahaha :P

seindahcerita: terlajak bangun pagi tdi..hampeh~


8 comments:

  1. bagus kan jualan sabun tue
    kat office anum pun ada buat

    ReplyDelete
  2. kt fb ramai gak jual..cntik plk bila ltk lam bekas putih..nmpk colourful bila byk2 gitu..hiks

    ReplyDelete
  3. wah boleh buat bisnes la camni :p

    ReplyDelete
  4. jualan sabun lak ni? riview kan la,,

    ReplyDelete
  5. @Kasihku Rinabukan nieyl la...org kat opis nie...hehehe

    ReplyDelete
  6. semoga kakak nieyl sekeluarga selamat hendaknya..

    sabun apa tu nieyl?

    ReplyDelete
  7. akak jek tak berbatik nieyl hahaahahah...dahlame tak berbatik ...malas kekdahnye hahaahahaha

    eh nieyl akak pun ade beli sabun tu...akak beli due botol, sabun basuh baju dgn softner sekali...tapi nyesal akak beli nieyl...kualiti teruk...baju pun jadi mcm tak best jek lepas cuci..sudahnye akak buat cuci toilet dgn porch keter jek ...tapi mungkin yg nieyl beli ni lain kot keluaran die....cer cube dulu....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)