| di sangkakan boyfriend |

Salam...
hye semua..dah nak masuk tengah ari dah..
patut la asyik menguap aje...
lepas tuh perut berbunyi...

Boring la asyik dgr lagu yang same je ari2...
lagu ape yg tengah femes skrg nie ek?
ha..bler jalan berdua..
org igt budak nie boyfriend nieyl..
padahal nie anak buah nieyl..
haha~lepas nie klu nak berjalan ngan die...
kena tampal sticker kat belakang baju die..
ini mak cik saya..hahaha
mcner la org x kate die boyfriend nieyl..
tgk ar..tinggi betul die nie..
umur baru jer 19thn..

ish..dah besar2 dah anak buah nieyl..
yang paling besar umur 21tahun..
lg 2 3 tahun karang...kwen la die nyer...
dapat la nieyl cucu..hehehe~

seindahcerita: esok tempat nieyl ade bukak jualan.. :)

8 comments:

  1. nory yang dah kawen ni, org selalu ingat suami tu boypren nory...nak pegang2 tangan pon segan...takut org mengata...hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau tgok gambar je mesti igt bf.hehehehe..

    ReplyDelete
  3. xpe dia bole menyamar jd boyfriend utk masa tertentu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...