| bingung carik tukang jahit |

Salam...
ish..klu dah bekerja..
dlm almari klu x penuh ngan baju kurung bkn bekerja la...
hihi~yg keje opis ler..
termasuk la nieyl nie hah...
ari tuh baru rembat 9 helai..
baru sempat anta 3 pasang...

nie tukang jahit kat putrajaya sampai bulan 3 nie je..
bulan 4 die dah xde kat cnie..
alahai...mane la nak p anta baju jahit pasnie...:(
baru berangan nak beli setiap bulan kain..
dah tukang jahit x do..hehehe...

seindahcerita: korang beli siap ke anta jahit jgak?kat mane?

6 comments:

  1. cantik kain kan
    anum hantar kat area umah je

    ReplyDelete
  2. betul tue nieyl...kdg2 rasa mcm ehh best jgk kalo ada uniform nie, xyah pk baju keje dg dh hehehehe...akak selalu antar dkt kak ipar je minta tlg buatkan. Cepat siap.

    ReplyDelete
  3. samalah akak pun pening cr tukang jahit, bkn apa nak cr yg jahit selesa tu yg payah.. huhuhuhuhu.. sendiri x pandai jahit

    ReplyDelete
  4. amboi banyak nyer nk nempah baju ni !

    ReplyDelete
  5. ramai tukang jahit yang amik sampai bulan 3 je, bulan 4 dorg tak amik dah...nory ade 3 pasang lg tak berjahit...ntah2 lepas raya lah jawabnyer baru hntar kat tukang jahit...hehe

    ReplyDelete
  6. mmg payah nak cari tailor kat putrajaya ni nieyl...lagi2 yg sedap dengan badan kite kan....

    akak anta kat bangi nun....tapi tu pun ade sedap, ade kadang2 tak sedap sebab die ade pekerja lain so nasib2 laa kalo kain kite pekerja die yg okey yg jahit....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...