| Baru sehari dah rindu |

Salam...
Tak sampai sehari pun dah rasa rindu kat nieki...
selalu klu balik keje je...bukak aje pintu..
mesti bagi salam kat nieki..
pandai nieki jawab...
xdela die jawab "wslm"
kang pengsan lak kang...
bunyi "meow"

sebulan kesunyian tanpa die...
Love tayang...
Miss U..
nanti lagi 2 minggu..mama g lawat yea...

so,smlm nieyl g anta nieki kat umah kawan husband..
so,lepak la kejap kan...
so, nak tgk la kucing2 terbaru...
jom tgk...
kucing nie die nak jual nie..
klu ikutkan nieyl..
memang nak amek..tapi die betina jgak la..
yg nieyl suke sebab mate die tuh..
jenis nie..klu kat kuar harge nie agak mahal jugak la...
yang ini adik beradik ngan putih tuh...
warne hitam sebenarnyer tuh..
yg nie pun nak jual jgk...
usia dalam 2 bulan klu x silap la...sgt manje n aktif...

lepas dr tuh...
nieyl tinjau la kat area belakang umah kawan husband..
ade beberapa ekor lg..
tok di jadikan baka yang baik...
cantik2 gak...
 so, dlm 3 4 ari lagi nie..
ade seekor lagi kucing nak beranak...:)
wah~best2..

so,nanti klu nieki dah di sahkan bunting..Nieyl akan bawak die balik..
tapi lebih kurang 56 hari kandungan...
nieyl kena anta nieki semula ke umah kawan husband tuh...
die yang akan sambut anak2 nieki...
wah!!best nyer nak dapat ahli keluarga baru...
semoga nieki kat sane sihat2...
n rmai kawan...

seindahcerita : tak sabar nak tgk nieki ngan anak2... :)

7 comments:

  1. as-salam..
    comel, gebu je tgk bulu.tiga ekor warna lain2..

    tapi saya kuranng berminat dgn kucing..adik2 suka la

    ReplyDelete
  2. geramnye akak tengok kucing2 tu.akak sgt2 suka kucing.

    ReplyDelete
  3. ololooo...omeyynyer cik bulu2 sekalian..

    nory pon pencinta kucing...=)

    ReplyDelete
  4. KA ni jugaklah yag penakut kucing hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...