|kembali tabiat lama|

Salam..
Selamat Pagi..
sedikit mengantuk..
sbb nyer pepagi dah bedal nasi goreng separuh ngan bihun separuh..
hahaha~kekenyang la agak nyer tuh..hehehe

ish...agak2 nyer nieyl nie mmg x leh start shopping on9 la...
ari isnin aritu baru je shopping barang simplysiti lagi....
nie terbeli baju lak...adeh~
xleh nak stop lak..hahaha...

korang suke x beli on9 nie?

seindahcerita: tgh carik blous lak...haha

9 comments:

  1. HEHEHE INI DAH KETAGIH SHOPPING

    ReplyDelete
  2. jrg soping on9 ni tp kalau dah mula mesti smpi 3-4 helai baju beli..hehe

    ReplyDelete
  3. Suka juga shopping online. Senang bila suma dihujung jari.

    ReplyDelete
  4. jrg beli on9 lebih suka g jln2 shopping ni hehehe

    ReplyDelete
  5. tu le nieyl ....sekrang ni semua dihujung jari..klik2 jek tau2 barang dah sampai hahaahah...tapi bahaye tuuu..leh berjangkit2 tuuu..tau2 duit dlm akaun susut hehehehhh

    ReplyDelete
  6. i tak suka shopping online takut tak puas hati huhu

    ReplyDelete
  7. mummy dah follow awk..tengs join GA mummy and gudluck...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...