29 January, 2013

| hepi besday en.husband |

Salam..
Selamat Petang semua...
mood masih di awangan ke...
hihihi~so, semalam 28hb Jan..
merupaka besday en.husband nieyl yang ke -28..
naik setingkat lagi usianyer...:)
tapi muke tetap macam umur 25thn...cehwah!
Disebabkan malam semalam family mertua nak belanje dinner tok besday en.husband..
So,nieyl nyer plan nak wat candle light dinner kena tangguhkan...

so,pagi2 dlm kol11 en.husband dah ngadu lapa...
bcoz he jenis tak sarapan..
so, en.husband kate nak makan..
dengan sepantas kilat nyer...
nieyl masuk dapur..
bersilat..lebih kurang sejam...
tok masak..hihi
jadi ini lah hasilnyer...
simple aje nieyl masak...
sbb nyer dlm kol12 lebih tuh...
nieyl ngan en.husband nak kuar.. :)
byk gak la die makan...
senang ati bler kite masak ade org makan kan...
selera aje tgk die makan..
sampai skrg nie suar jeans byk x leh nak pakai..hehe :P

 hadiah?
wah~biase nyer nieyl x kan beli hadiah pada ari jadi en.husband...
haha~biase nyer nieyl akan beli time nieyl nyer besday...
sbb nieyl nak tgk hadiah ape yg die kasi kat nieyl...
time tuh jgak kite tukar2 hadiah...hehehe :P

Ape2 pun ini merupakan kali pertama..
Sambut besday en.husband bergelar isterinye..
nak tahu x..nieyl wish besday en.husband kol bape?
cter teka.. :P

seindahcerita: dapat beli mixer... :)


7 comments:

  1. semoga suami nieyl dipanjangkan umur.. amboi lagu pun kemain romantik lg kat blog eh...

    ReplyDelete
  2. @Masya terima kasih kak...hihihi~ lagu tuh amek mood nak g honeymoon x lame lagi..hahaha :P

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir buat en hubby nieyl... semoga umur dirahmati Ilahi hendaknya :D

    Best lauk tu akak tengok :))

    ReplyDelete
  4. @CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) terima kasih byk2 atas doa tu...Amin..Amin... :)

    ReplyDelete
  5. happy bufday tuk hubby nieyl...moga sentisa dilimpahi dgn rahmat dan kasih sygNYA

    ReplyDelete
  6. hepi bday to asben akk :) sedap lauk tu ..lagi bagus kan masak air tgn sendiri :)

    ReplyDelete
  7. owh... sama la ngan umur akak ye... hehe...
    dah lama rasanya tak ziarah sini...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)