13 December, 2012

|mane perginyer sifat kemanusiaan tu??|

Salam...
Selamat Pagi semua...
dah bekpes?
ish..pagi nie biase la layan Adam Hawa episode smlm..
yela..semalam tido awal lg..
yela...en.husband layan bola..
Singapura lawan Philipina..
nieyl mmg x layan laaa..
sbb klu tgk bola suke tgk HARIMAU MALAYA aje..

memula tuh mmg boring la...
sbb en.husband x nak tukar channel lagi...
stress kejap..last2 nieyl tertidur kat sofa...hehe~
klu dah tdo kat sofa tuh..
xde harapan la nak en.husband angkat mcm dlm drama tuh..
mau patah pinggang die..hahaha~
die kejut nieyl soh tdo dlm bilik...

ha...pagi-pagi nie bukak online metro...
mengucap panjang nieyl baca berita pasal papa ganas tuh..
Ya Allah...
mane la pegi nyer sifat kebapaan...keibuan...:(

Nak lanjut klik SINI 

seindahcerita: sayangilah anugerah Allah yang tiada nilainye...

9 comments:

  1. oh tidak.. kesiannyer anak itu... tapi kalau dari kecil dah bgt mesti besar nanti diapun gitu..

    ReplyDelete
  2. Sebaya anak saya. Tak sanggup nak tgk smalam. Kejam betul.

    ReplyDelete
  3. Dah baca kisah ni...mmg xda perasaan belas langsung bapak mcm ni.. Kesian sgt kat budak tu..

    ReplyDelete
  4. baca paper pg td, baru tau hal nie...
    bapak tue kena antar hospital mental!!!

    ReplyDelete
  5. Salam Nieyl...ni jenis bapak yg panas baran!

    ReplyDelete
  6. giler kejam. aku tgk berita smlm noks. rasa nak penyepak je jantas vongok tu!






    hukum penjara dan sebat hari2, baru dia tau!

    ReplyDelete
  7. papa durjana..rejam je dgn batu org cm nih..grrrr !!!!

    ReplyDelete
  8. eee..benci la tgk news gini...kesian bdk tuh..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)