|lawak betul la die nie|

salam..
selamat hari jumaat...
arini yang di nanti dah tibe..hihihi~
mlm td kan nieyl dpt sms menyatakan my kakak angkat nieyl..
dikejar kan ke hospital..
doctor suspek apendix..
Ya Allah....terus berdebar2 rasa ati...
mlm td jugak die operate..
so,balik keje nant...baru nak g melawat die kat hospital..
semoga die kembali sembuh..Amin...

Oklah berbalik pada tajuk kat atas tuh...
u all nak tahu...en.husband nieyl nie...
die beli ketam tok nieyl...
sgt best la sbb nyer wlaupun die x makan ketam..
die beli tok nieyl kan...
yg stress nyer...skali tgk...alahai...
sekor aje..
bler tanye...nape beli sekor aje...
die kate die x makan..
nieyl makan sorang aje..
cukup la sekor..hahahaha~

sabar..sabar...
xpela...janji die beli....nieyl makan..hahaha~
semalam masak sup ketam aje...
makan sorang2..hihihi~
Sbb en.husband keje...hihihi

seindahcerita: sekor x cukup bagi penggemar ketam.. :P

9 comments:

  1. haha, tak cukup ye..xpe, yg penting niat suami tu... bagus suami prihatin mcm ni...lain kali cakap awal2, kalau nak belikan ketam jangan beli 1 aje..beli 5 ekor....hehe, cukup x tu?

    ReplyDelete
  2. betul..sekor xckup bg pengemar ketam mcm saya jgk.. xpernah try pun ag masak sup ketam..

    ReplyDelete
  3. haha.. comel. bet0l2 sekor hubby sis beli.. kihkih~

    kalau preggy ni.. buat lepas ngidam je la.

    ReplyDelete
  4. kalau sy mesti nak 2 ekor baru puas mkn.

    ReplyDelete
  5. btl, mmg xckp, kena 2 ekor + nasi skit je, baru nmanya nikmat peminat ketam

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...