07 December, 2012

|giant oh giant|

Salam...
hye u all...tgh wat ape..
petang-petang nie mesti mood dah smpai kat umah kan...
ala...same jer la ngan nieyl nie...

tapi skrg nie agak tertekan la...
mane idak nyer....
nieyl igt nak pinjam la gambar kat pak cik google nie..
nak ubuh kat blog nie...
skali semua kena block! mcm ape ntah...
sakit aje ati...
kalau yea pun nak block..xkan semua skali di block lgsg x leh nak bukak..
eee..sakit aje ati nie...

Nasib baik ar petang nie nak g shopping..
leh hilangkan stress nie..haha~kata nyer...
padahal bukan nyer shopping baju ke..kasut ke...handbeg ke..haha~
shopping barang dapur yg dah abis kat dapur tuh...hehe~

so,tadi mase lunch sempat la godek-godek giant tuh...
nampk nyer kat sane de SALE..wow!
sgt best nie...brg2 yg nieyl nak beli pun...
agak murah dr biasa..
so,jgn lepaskan pulang berjimat..
ini lah masa nyer...hahaha~

Malam nie nieyl akan ke giant Sri kembangan :)

seindahceria: entry xde picture la..sbb ade org tu kedekut x kasi kite pinjam gmbr :P

3 comments:

  1. hi anum tengah membzkan diri

    ReplyDelete
  2. same laaa nieyl..tempat akak ni pun lepas satu2 di blocknyer...sabo jek laaaa.....

    akak pun suke gi situ ..sebab org tak ramai sgt....

    ReplyDelete
  3. KA singgah baca dalm cuti2 mesia ni!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)