|Cabutan Bertuah Menggapai Gadjet Impian|

Salam...
selamat pagi rabu...
smlm nieyl dpt invite dr kak fiza..
tok join GA husband dia..:)
so,xelok tolak rezeki kan...hehe~
mencuba x salah..
sbb rezeki tuh kita tak tahu kan.. :)

if nak join pun boleh :) klik SINI

Hadiah yang ditawarkan pun agak menarik..
jom tgk ape hadiah nyer yea..

- 1x1 photobook bernilai RM 200 lebih + photoshoot  (bonus bernilai Rm100)
- 2x photoshoot oleh photoshoot murah bernilai Rm100 setiap satu
- 1x RM 40 tunai
- 1x RM 30 tunai
- 1x RM 20 tunai
- 1x RM 10 tunai
- 1x fridge magnet USS Singapore
- 10 peserta awal dapat memenangi hadiah cabutan bertuah

Nieyl dah selesai kan Tugasan Pertama..
tugasan kedua pun dah selesai.. vote bermula semalam dan hari ini..(2x)

**** Cabutan bertuah ini dianjurkan oleh cikgu naman semperna iPhone 5 Gadjet Impian yang ditaja oleh mrsfiza.comJURUGAMBAR PERKAHWINAN dan PhotoShoot Murah

seindahcerita: mencuba nasib..klu ade rezeki tu ade la..hihihi

1 comment:

  1. Assalamualaikum..

    Sedang habiskah melawat entri peserta..sorry lambat..goodluck ye!

    Terima kasih sebab sertai cabutan bertuah saya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...