|semakin pandai..walaupun first time|

Salam..
Selamat pagi semua..
mcner pagi selasa?
ade baik?ada mood dah nak keje?hehe~

Mcm biase la..
bler dah lame x memasak kan..
semalam,mmg nak start masak mcm biase dah..
mase baru2 kawen nie...
nieyl paling teruk adalah bler masak yang bersambal..
kadang-kadang x menjadi tau..hehe~

tapi lelama org kate..
bler dah selalu masak..
Insya'Allah..mmg betul pun..
semalam balik keje masak ikan kembung masak sambal merah..
so far..ade perubahan nyer...
lebih sedappp..haha.. (..angkat bakul sendiri..)
"merah nyer la sambal tuh yea...mati terpedas la..sbb nyer cili kering pedas..huhu"
"nie kailan tau bukan sawi yea..first time masak kailan nie..sedaaappp"

lepas makan..
siap cepat2 nak kuar..
hihi~sebab ade org nak belanje nieyl..
nak tahu ape?hihi..
next n3 yea..

seindahcerita: bler tgk en.husband makan bertambah..itu tandanyer sedap la tuh..hihihi

11 comments:

  1. sedapnyer . suka kaler merah sambal tu!

    ReplyDelete
  2. 2 lauk ni sudah cukup naikkan selera..dapnya.

    ReplyDelete
  3. merahnya smba, berasap telinga hihihihi

    ReplyDelete
  4. akak suke care nieyl...tak tau masak tapi tetap rajin belajar n mencube...percaya laa nieyl dari tak tau ni nanti nieyl akan expert memasak sbb usaha ni nieyl kuat....

    akak tgk menarik tu sambal ikan tu....kire menjadi laa tu en hubby dah mkn bertambah heheeheh

    ReplyDelete
  5. amboi, ghoirohnye merah sambal tu nieyl....!!

    ReplyDelete
  6. @lieyalatif hihi~Alhamdulillah...sepanjang kawen nie blm terima surat aduan lg masakan x sedap..hihihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...