|syg makan apa yang ayang masak|

Salam..
Selamat Pagi semua..
ceria-ceria di pagi selasa nie yea...
nieyl baru je lepas sembang ngan my sis yang kat Fiji tuh..
sbb dah lame x jumpe die kan...
die kate maybe die bersalin kat Malaysia nnt..
dalam bulan 3 tahun depan die balik cnie...:)

Die pesan..
klu die balik malaysia nant..
die nak nieyl masak kan laksa penang..
huhu~die teringin nak makan..haha~
insya'Allah...(..pandai beno ler adik die nie masak..)

Nasib baik la makan x memilih..
ape yang kita masak semua nyer die makan..
cume jgn udang ngan ketam sudahhh...hehe~
en.husband x leh makan...alergic kate nyer...

"ayam masak sambal merah"
"sup cendawan..nie first time wat sup cendawan"

kadang2 kan terpikir jugak tau..
nak buka 1 label resepi..
leh kongsi ngan semua kan..kan..
hmm...xpe2..nnt la klu free nieyl update 1 label..:)

seindahcerita: niat di ati nak belajar wat kek..

6 comments:

  1. @Anum hehe~ala...klu berdua je kat umah mmg simple je masak..klu de tetamu je masak sakan..heheh~

    ReplyDelete
  2. sup cendawan tu mkn dgn nasi panas mmg ngam! akk selalu gak masak sup ni sbb senang bg ank mkn.
    elok nieyl buat label resepi nnt mudah org nak refer ;)

    ReplyDelete
  3. Lapar balik perut ni tgk makanan >_<.

    Salam kenal.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...