|Mmg menanti nyer|

Salam...
hye semua..lg 30minit je lg..
nieyl nak balik..
tukar status sebagai wife die rumah..hehe~
actually kan..nieyl nie mmg kaki beli barang on9..
lg-lg kalau benda tuh normal harga mahal..
mase nak beli tgh sale gler...
mmg terus gler la beli..hehe~

and nieyl x penah lg try produk simplysiti nie..
so,nieyl igt nak try la...tapi nieyl beli yg mane nieyl nak gune aje..
yg x gune mmg x beli la..
sbb membazir kan...:)

Jom tgk 3 item yang nieyl beli..
:
:
:

SIMPLY SOFT LOOSE POWDER


Nieyl beli sebab muka nieyl jenis yang berminyak..so,benda nie boleh mengawal kulit berminyak..
lepas tu klu dah make up pakai benda nie die mengekalkan make up nmpk segar je..:)



C BRIGHT CLEANSING LOTION


"yang nie die lotion untuk menanggalkan kotoran di muka"
sebelum nie nieyl pakai produk lain..so,nak try la simplysiti nyer lak"

SIMPLY DUAL ACTIVE MAKE-UP REMOVER



"yang ini mmg nieyl carik..sbb skrg nie nieyl x pakai ape2 remover make up pun..
nieyl just pakai tisu basah je,so,di sebebkan tgh sale nie..try la..klu ok..leh beli lg..:)"

wah~itu la die...
pantang nampak mcnie la..huhu~
so,nieyl pun dah paid sume nie...
tgh tggu baran sampai aje..:)

seindahcerita: barang make up x leh tahan lame tau..klu rasa da lame tuh..buang yea..:)
sbb die kan de bahan kimia..takut muke kita rosak..:)

12 comments:

  1. akk ni selagi ada selagi tulah dok pakai..balik ni nak tgklah entah2 yg dah berkurun pun dok simpan lg brg mekap tu T__T

    ReplyDelete
  2. @mamyharraz hehe~itu la...sbb stahu nie kebanyakkan brg make up nie die de bahan kimia..itu yg kadang2 tuh muke kita jadi teruk..xpun gatal2...naik jerawat..hihi~

    ReplyDelete
  3. beli brg on9 jimat masam jimat duit jugak..tgok brg jugak..kalau dpt x memenuhi kita..jadi nyesal nk beli

    ReplyDelete
  4. Nnti sharing gune produk Ni tau...

    ReplyDelete
  5. sape kwn nieyl yg amik photoshoot ngn cikgunaman tu?

    mcm mnarik je loose powder tu nieyl..

    ReplyDelete
  6. @Anum mmg pun...sesuai ngan semua jenis kulit..tapi yela...kite nie pun..kdg2 kulit nie sensitif kan...

    ReplyDelete
  7. @merahitujambu betul tuh..tapi klu x cube pun..kite x taw kan..hihih~xpe2..kite cube dlu..klu x ok..xyah kite beli lg nant..:)

    ReplyDelete
  8. @MrS. F!zA name kawan nieyl tuh Herrniwati...:) loose powder tuh tok kawal minyak kat muke..:)

    ReplyDelete
  9. brg simply siti nie pernah cuba eye liner dia je, best..tahan lasak

    ReplyDelete
  10. @Mrs Lurve itu lah...rmai yang berkata cmtu..tapi nieyl eye liner da de..x abis lg pakai..nnt klu dah abis..nak pakai simplysiti lak...hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...