|Lumrah wanita...hehe..|

Salam..
selamat petang semua...
dah kenyang lunch tadi?
sejak 2 3 ari nie..tekak nieyl pelik laaa...
tekak nie mesti nak kena ade makanan...
klu xde tu,rasa mcm loya ckit...
nak x nak terpakse gak makan...
gula2..kuih...xpun minum air masak bercawan-cawan..

cuaca kat luar skrg nie mcm biase la..
mendung2..musim hujan sekarang nie kan...
hopefully...biar la hujan time nieyl dah sampai kat umah..
sbb nyer nieyl x leh drive time hujan..petir atau guruh...
1 nyer nieyl x nampak...
dan satu lg nieyl cepat terkejut..
so,sgt bahaya drive dlm keadaan cmtu...

**********************************************

Nampak x barang2 atas meja make up tuh?
hihi~boleh di katekan barang nieyl 90%..
barang en.husband 10% aje..hahaha~
Nak buat mcner kan..name nyer pompuan kan..
lagi2 klu dah jd bini org nie...always nak kena cantik..wangi..haha~
cantik la sgt yeaaa...hahaha~

Korang nyer meja make up mesti lg penuh kan..hehe~

seindahcerita: dah kawen nie,cantik dan wangi hanya tok en.husband aje..x gitu? :P

8 comments:

  1. akk takde meja mekap huhu pakai campak ikut dan je yg penting tersorok dr pandangan ank hehe

    ReplyDelete
  2. @mamyharraz hihi~nieyl x leh xde meja make up nie..sbb klu xde...bler klu nak pakai...mesti stress carik..hehe~

    ReplyDelete
  3. setuju! hehe. perempuan lumrahnya begitu biarpun tak mengaku. hehe.

    ReplyDelete
  4. Nieyl, rina nak minta alamat..nk htr kad kahwin...nieyl duk mna eh? nanti email rina boleh? badriena@gmail.com

    sori la blog tak aktif lg...maybe lepas kahwin la kot...tQ

    ReplyDelete
  5. hehehe.kalo ada 2 lemari solek pon kompom 80% kita yg punya brg..

    ReplyDelete
  6. @Maria Menado~ hihi~jarang la pompuan x de benda tuh kan..hehe~:P

    ReplyDelete
  7. @MrS. F!zA taw xpe...nieyl nyer meja make up de 2...satu bilik nieyl...satu lg nieyl letak kat bilik tetamu..haha~kat bilik tetamu tuh...confirm2 barang nieyl..hahaha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...