18 October, 2012

|Cekodok ke kerepek|


Salam... 
Selamat Pagi Semua...
tgh buat ape tuh?
bagi yang dah start mula kan keje rutin...
hepi working semua..:)

Semalam kan nieyl cter en.husband nak makan cekodok..
so,balik keje mcm biase la..
berperang kat dapur ngan kuali semua..
haha~sbb nak siap kan cekodok paling sedap kate nyer..
hahaha~

Ini lah hasilnyer selama 1 jam kat dapur... :)

"cekodok+bawang+kentang+ikan bilis+cili"

Saja nak wat kelainan..
asyik makan ngan sos aje kan..haha
muak la plak...hihi~
"nie die sambal cicah kate nyer...sotong sambal petai"
hahaha

actually kan..cekodok tuh die bentuk lepeh..haha~
tapi sedap...rangup mcm kopok..hahaha~

seindahcerita: kira nyer x pas wat cekodok dr anak dara lg..haha

7 comments:

  1. sambal petai?adeh..meleleh tengok..suka udang sambal petai lagi..haish

    ReplyDelete
  2. eh akak suke lagi yg mcm ni tau nieyl....rangup2 gitu....pastu plak cicah sambal ade petai...waduh2 mmg pandai ko memikat hati suami heheheeheh....

    makin bam2 laa cik abg awak niehhh

    ReplyDelete
  3. cekodok tu la dah tak buat...saya cecah ngan sos jer ...makan ngan sambal petai sotong mesti lagi best...

    ReplyDelete
  4. suka juga buat yg leper, rangup...
    amboi terlebih rajin..siap buat pencicah yang special lagi....

    ReplyDelete
  5. Alahaiii...terliur plak ptg2 ni tgk cekodok.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)