|Birthday mom|

Salam...
Selamat Pagi..
terima kasih pada follower yang sudi follow back blog nieyl..
ok lah disebabkan HP nieyl tuh tertinggal kat umah...
sbb dlm HP tuh banyak gambar yg nieyl nak post kat blog..
jadi yang ade dlm external je la nieyl cter tok arini k..

5 Oktober yang lalu...
merupakan hari kelahiran mak nieyl yang ker bape??
cube teka??
kami adik beradik..
seramai 9 orang berpakat..
nak wat majlis tok mak...
so,kite kutip seorang rm50 je...
Untuk sediakan makanan..:)

Siapa kate budak kecik je leh tiup lilin besday kan..
hihi~tgk mak nieyl..hihi~steady jer..hehe~
"nie mak nieyl ngan ayah nieyl"
"kek besday tok mak"
"main menu kita SATE"
"speggeti"
"buah tembikai"
"sandwich pun ade..hihi"
"yg nie cendawan goreng...nie goreng sendiri tau"
"nie hadiah dari anak-anak perempuan mak..nieyl ngan 2 org kakak nieyl"

Alhamdulillah la..majlis berjalan ngan lancar..
ayah pun de jemput kawan2 mak dlm 3 4 keluarga...
makanan so far..abis...lega..tiada pembaziran berlaku..
mak hepi...semua org hepi...

semoga dipanjangkan umur..
dimurahkan rezeki mak..
di berikan kesihatan yang baik...:)

seindahcerita: 30 Dis nie besday ayah lak...:)

13 comments:

  1. Happy B'day makcik...
    Moga panjang umur & sentiasa diberikan kesihatan yg baik berpanjangan..
    sedap2 tgk makanan tu semua..^^

    ReplyDelete
  2. @LiLy @ MumMyQiStInA hihih~terima kasih...mmg sedap pun...de lg satu gambar menu xde tuh...hihihi~ SOTO..

    ReplyDelete
  3. hepy besday tuk mak nieyl...moga panjang umo murah rezeki....makanan kt atas tu semua sedap hehee

    ReplyDelete
  4. happy birthday untuk mak nieyl... diberikan kesihatan yang baik... seronok dia dikelilingi anak yang baik dan menyanyanginyer...
    jangan lupa nanti birthday ayahnya...

    ReplyDelete
  5. hepi besday buat mak Nieyl....
    meriah nampak...
    moga dipanjang umur.......

    ReplyDelete
  6. salam...Happy birthday...moga mak nieyle sentiasa sihat dan sentiasa dibawah lindungannya...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...