|Ade je idea dia|

Salam...
Selamat Pagi Semua...
Pagi nie nieyl bizi laa...
atas meja dah penuh ngan fail yg nak settle arini..:)

last week kawan en.husband baru balik dr holiday kat Langkawi..
mcm biase la klu dah langkawi..
x sah klu x kasi chokolat yea..
hehe~lagi-lagi daim nie..
klu letak dlm peti ais mmg berkurun la nak makan..
so,en.husband nie...terlebih kreatif..
die boh dlm bekas jernih...
digaulkan dgn semua gule2 yg ade kat umah tuh..
taaaddaaa..
jadi la begini...
letak atas meja depan tv..
nie anak2 buah belum mai umah lg nie..
klu dpt...mmg abis dieorg makan...
:
:

seindahcerita: rabu nie igt nak g nilai nak beli tirai dapur :)

10 comments:

  1. betullah nieyl..kalau letak dlm fridge memang tak makan.. Letak kat depan tv barulah habis.

    ReplyDelete
  2. daim my feveret for ever ;P sedapkan..dpt kunyah2.

    ReplyDelete
  3. erm sedap coklat daim..kalo gi langkawi boleh beli bebayak...

    ReplyDelete
  4. dah okk sikit komen, kat blogawak, walapun kadang² payah jugak... dappnya coklat gini letak depan tv hilang ingatan lah ngadap sampai habis...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...