|ada simpan x?|

Salam...
Nieyl x penah pun cter pasal hobi nieyl kan..
hehe~tetibe lak pepetang cmnie...
teringat zaman sekolah dlu...
ntah mcner la nieyl de satu hobi yang rasa mcm biasa je kan...
tapi hobi tuh terhenti bler dah kwen..

Nak tahu ape?
1 hobi nieyl suke beno layan internet...
zaman sekolah dlu..
pernah la layan internet seharian..
non- stop tau...
pelik kan...sejak tuh la..
nieyl penah terpikir..
alangkah best nyer klu de website sndr..hehe..(..verangan..)

lepas tuh dlu..
nieyl klu nak buat diari..
nieyl akan buat dlm power point jer...
kelakar lak klu teringat balik..
huhu~

Bler dah keje nie...start kej keje gomen..
nieyl terus bukak 1 akaun blog...
memula mase buka blog nie..
peh!mcm2 komen negatif yg nieyl terima..
yg lucah2 pun byk..

sampai nieyl rasa dah putus asa nak bt blog..
lame ke lamaan..
nieyl godek setting2 blog nie...
uper nyer blog kite nie leh sembunyi kan URL kita..
dr di capai oleh google..:)

selain itu kita leh tapis semua komen2 yg org bg kat kite..
sejak itu la..nieyl boleh sambung menulis blog..
wlaupun xde siapa yang tahu...
melainkan nieyl add blog lain..hehe~

*****************************************
wah...nieyl dah melalut ke laut dah nie...
hehe~nieyl sebenarnyer nak tunjukkan..
setem tahun sebelum merdeka..hehe~
setem nie dlm simpanan nieyl :)

byk lg setem-setem yg nieyl ade...
yang lame2..nnt nieyl share lg yea...:)

seindahcerita: kat umah ade 5 buah buku setem..:)

3 comments:

  1. rajin kumpul setem ye..akk masa sekolah2 dulu adala jugak..skrg ni mmg takde dah

    ReplyDelete
  2. akak pun kumpul setem juga. dulu-dulu rajin la kumpul. sekarang ni dah tak berapa rajin :p

    ReplyDelete
  3. wah, rajin kumpul setem yer... terbaik!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...