|surprise sgt yea yang|

Salam..
Selamat Pagi semua..
Dah makan pagi?
"fikir-fikir"

Motif picture
:
:
tgh berfikir..menu ape nak wat..
actually..mlm td sebelum tdo..
en.husband bagitau yang jiran-jiran rapat..
kat umah mak mertua nak serbu umah ari sabtu nie..

kebetulan en.husband kate wat makan2 skali la..
wah2!order jer yea...
(dalam ati,alamak..nak masak ape nie??)
sampai terbawak ke tdo memikirkan menu nyer..

Masih berfikir nie..ade ape2 cadangan x?
nak wat yang simple2 je menu nyer..x memerlukan bajet yang memahal sgt..:)

p/s:ari sabtu tu en.husband keje pagi..wah!tertonggeng la wat sesorang kat dapor..

7 comments:

  1. uih kalo akak pun nerves nieyl nak kene masak byk2 hihihi...menu yg senang akak cadangkan mee tomyam, mee sup, spegeti, pastu tambah le order sate heheeheheh

    semoga semua berjalan lancar key...

    ReplyDelete
  2. @lieyalatif taw xpe kak...nieyl plan nak wat soto..bihun sup,karamel ngan buah oren je...cukup kot kan..tapi wat byk la...:)

    ReplyDelete
  3. kalau bwk dessert je xleh?..hehehe..

    ReplyDelete
  4. open house ey?? tengok kul bape majlisnya..kalau lepas zohor better buat nasi jer kalau lepas asar bagi makan ala western sikit.. :)

    ReplyDelete
  5. kalau akk, dah gelabah sampai x leh tidoooooo... hahahhaa...poyo kan..

    yunk, add akk kat fb.. zana adieyza.. leh borak2..

    ReplyDelete
  6. @Zana Adieyza ok kak zana...nieyl dah add tau..nnt kte borak kat sane..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...