|Pameran Pengantin|

Salam..
Selamat Petang..
apa yang beria sgt nie nieyl nak promote iklan nie..
hehe~
actually..next week ade pameran pengantin..
mmg da x sesuai la ngan nieyl nie...

tapi saje nak share kat mereka-mereka yang nak kawen tuh..
try la g pameran nie..
sbb harga nyer mmg sgt2 murah..
berbaloi..
Nieyl cakap berdasarkan pengalaman ok..
bukan cakap kosong yea..hehe~
Mase tuh klu x silap nieyl...
pameran nie die wat kat PICC..

so,sgt dekat ngan umah nieyl..
mmg org kata rambang mata la..
hehe~tapi nieyl terpikat ngan satu butik nie..
hehe~terus register..n booking...

Nama butik tuh KL Wedding Minestry..
klu sesapa penah dgr la kan..
klu x penah tuh..leh jer carik kat google ataupun  facebook..
ade je dieorg nie..
skrg pun butik nie dah fames..:)
"nie pelamin yang mereka wat for me"
"nie baju for me jgk design by Dwen Raha"
"sirih junjung moden"
"tempat cincin tunang"
"telekung"
"bunga tangan"

Hantaran semua ade 7 dulang...
dan bunga tangan skali semua nyer in pakej yang nieyl amek..
yang best nyer semua nyer fresh flower tau..
hehe~tapi iti setahun yg lepas la..
skrg nie mungkin mahal ckit...sbb harga barang naik kan..hehe~

so.selamat ya..:)

seindahcerita: kalau anak buah nieyl nak kawen,nieyl nak gune
khidmat dieorg lg..:)

3 comments:

  1. apa lagi bakal2 pengantin leh la pg tgk

    ReplyDelete
  2. @Anum itu la...mmg berbaloi...pegi time2 cmnie...blh jimat....

    ReplyDelete
  3. wahhh mmg cantik hantaran dan pelamin tu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...