18 September, 2012

|Mengapa perlu sekejam itu???|

Salam..
Selamat pagi semua..
wah!arini ceria ke masih ada mood cuti?
huhu~mesti ada yang kemalasan kan nak p keje pagi nie..
hehe~yela..dah cuti lame kan..:)
Same je kita nie..

so,pagi nie sampai opis..
bukak la paper on9..
sbb dlm kete tadi sempat dgr berita sekerat aje..
so,terbaca la pasal wanita berumur 20tahun..
sanggup buang bayi yang baru di lahir kan..
masalah ye die sanggup campak baby tuh dr flat..
Ya Allah..

Kalau u all nak baca berita selanjut nyer..
Klik SINI

Apa lah dosa baby tuh kan..
kalau yea pun xnak..
jangan la campak macam sampah..
itu bukan barang..
itu manusia..

seindahcerita: sedih baca berita-berita mcnie pagi-pagi

6 comments:

  1. @Anum tahu xpe..klu x nak...bagi sini...

    ReplyDelete
  2. ooo..ade dgr semlm kat berita..gile jahat kan..

    ReplyDelete
  3. @Falsya itu la budak zaman skrg nie kan kak..anggap baby nie mcm sampah..senang2 aje buang..klu x nak..bg kat nieyl..:(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)