|memerlukan bantuan blogger|

Salam..
Selamat Pagi semua...
mcner pagi nie...
nieyl lemau ckit..
sbb nyer hujan sepanjang malam...
dgr-dgr jugak area serdang..kajang ngan bangi banjir..
ish~teruk hujan upernyer..

so,nak mandi tadi..
peh!mcm air perigi sejuk nyer...
huhu~menggigil..

actually,nieyl nak minta pertolongan ckit..
hujung tahun nie nieyl 1 family besar plan nak ke bukit merah..
nieyl de servey room ngan hotel kat bukit merah tuh..
agak kemahalan la..

so,ada x sesiapa yang dah penah pegi?
n tahu hotel...apartment yang ada kat sane?
yang berdekatan pun ok...
plz bantu nieyl..

p/s: A Famosa best x?

8 comments:

  1. wah wah....best tu...dah plann nak ke bukit merah yeak...akak tak penah pegi nieyl...tapi ade tgk member2 pergi..best kat sane kan..budak2 syok laa dpt splash.....eh a famosa pun best gak tau....dahle show koboy tu mcm2 ade....

    ReplyDelete
  2. akak x penah sampai sana lg la..mcm best je,maaf x dpt nak tlg nieyl

    ReplyDelete
  3. @:: Mrs.Eady :: HEHE~xpe kak..nieyl just tanye2 je...kot-kot la de yg penah pegi kan..:)

    ReplyDelete
  4. @lieyalatif itu la...saje la nak bawak anak2 buah nieyl yg ramai nie p cuti kat sane..:)hujung2 tahun nie...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...