|ghost|

Salam..
wah..mate dah x leh nak tahan dah nie...
tulun..tulun...
dlu nyer nieyl bukan minat sgt ngan cter korea nie...
tapi sejak 2 tahun kebelakangan nie..
rajin lak tgk cter korea..
tapi yang best2 je..
dan hero die ensem..hahaha~
baru syok nak tgk..hahaha~

Skrg nie tgh giler tgk cter GHOST..
cter nie Genre : drama, thriller, mystery..
ala..ala...CSI ckit laaaa...
lebih kepada jenayah cyber..
ade 20 episode..:)

skrg nie baru dapat tgk 3 episode..
hahah~balik nnt nak sambung lg..hahaha~
xpe..en.husband balik lambat leh mengadap PC lame2...hehehe~



seindahcerita:ish...klu pregnant nie baby kuar mate sepet...:)

3 comments:

  1. akk dulu pun suka layan drama korea..sejak dah ada ank ni korea semua kelautt..tak sempat dah hehe..elok je nak feeling "mamy nak buyak..nak susu" huhuuu

    ReplyDelete
  2. Bestnya klu boleh tgk cter korea juga.

    ReplyDelete
  3. salam kenal.akak pun rasanya dah masuk thn ke 3 ni dok layan drama korea online.Ada sorg member akak masa peknen dia layan drama 49days korea..kuar2 anak dia putih melepak n mata mmg ikut heroin citer tu.mmg kenan la kot.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...