|Ambik angin bukan buang angin yea|

Salam...
Nieyl kepenatan..baru balik dr Kg Abu Bakar Baginda..
fuh!cuaca kat luar...panas...
dah masuk dlm opis...sejuk rasa nyer..hehe~

Ari ahad lepas...
mmg boring gler kat umah..
nak g jenjalan..xbest..sbb xde gaji..
ha~perangai nieyl ngan en.husband same..
klu xde duit..(maksud nyer bajet tok jenjalan)
memang x kan pegi mane2..
klu pegi pun yang dekat  tanpa keluarkan 1 sen pun..haha~

Jadi,daripada terperap kat umah tuh..
ajak la en.husband kuar..lepak kat jambatan gemilang kat putra nie..
mmg relax gak la...hu~hu~
"en.husband saje je amek gambar nieyl separuh je..tapi x nak kurus pun..haha"
"bila tiba mood pose...mmg x henti"
"si kecik nie...ish..g mane2 je nak men game..PSP die tertinggal,abis notebook kakak die"
"dah bosan ngan notebook,abis hp ku pun jd mangsa,semua game di download nyer"

seindahcerita: tadi dapat SMS,ada orang nak belanje nieyl makan malam nie :)

8 comments:

  1. @Anum best gak la...lupe nak amek gambar makanan yang kteorg bawak berkelah..hehe~

    ReplyDelete
  2. @:: Mrs.Eady :: kalau bosan2 mmg best akak...:) klu x bosan,x pegi pun..hehe~

    ReplyDelete
  3. asal dpt jalan2 dah ok kan..akk pun selalu mcmtu janji keluar hehe

    ReplyDelete
  4. @mamyharraz tau xpe..nie minggu depan dah gaji..lagi la akak..kaki nie gatal aje nie..nak berjalan..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...