|sekawan..secawan teh..semamak|

Salam..
tgh2 buat kerja tetibe terlintas lak nak wat n3 psl nie..
haha~boleh plak cmtu kan..ish3...
gler blog btl~

tahu x nape nieyl letak tajuk cmtuh?
hehe~
biase la golongan lelaki nie kan..
xleh nak pisahkan ngan mamak..
itu yg yg pengemar teh tarik ler...

Mcm en.husband nieyl n the geng...
sejak bujang lg...
mmg suke beno melepak kat mamak nie..
actually,en.husband de 6 kawan rapat..
kawan karib lah org kate...
sejak sekolah..sampai la skrg nie...

Tapi kat dlm blog nie..
nieyl cter 3 drpd nyer jer..
sbb nyer lg 3 tuh x selalu jumpe..
yela..dah kawen..
dah de anak...
susah ckit nak jumpe..
lepak2 mcnie...

so,dalam tahun nie jer...
2 orang sahabat en.husband kawen..
"mase nie wedding belah perempuan kat johor"
"yang ini sahabat baik btl..wife die satu taman ngan en.husband"
husband die lak sekampung ngan nieyl"
"aik..nak jumpe menepek kat cnie yea..yang nie pun kawen jgk tahun nie"
'yang ini,paling akhir la..x kwen lg...insya'Allah bulan 12 baru tunang"

semua isteri sahabat en.husband..
skrg nie jd kawan-kawan nieyl..
rapat lak tuh..haha~
selalu berhubung..:)
 even,nak pergi bercuti pun..
plan sesama..wah!best!

p/s: bkn ape..skurang2 nyer kita kenal siapa en.husband kite berkawan..
sbb nyer klu sorang suami xde umah..ha!dah tahu dah..mesti suami2 kwan2 yg lain pun xde..
itu tandanyer...mereka kuar sesama..so.leh tdur ngan lena..hahaha

4 comments:

  1. betul kan tambah kenalan dan rakan
    best2

    ReplyDelete
  2. @Anum tahu x pe..bertambah2..hehe~kdg2 siap isteri pun ikut g lepak kat mamak..:P

    ReplyDelete
  3. same la kiter...dari bujang..sama sama tunang..sama sama kawin..sama sama beranak..now anak sama sama kelas :)

    ReplyDelete
  4. @:: Mrs.Eady :: hihi~yeke..itu la kami plan cmtu gak..skrg nie yg first tu dah pregnant dah..baru 2 bulan..tinggal nieyl ngan sorang lg yg baru kwen tuh..hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...