|dengan bersalam..boleh gugur dosa|

Salam..
Nieyl just nak share pengetahuan jer..
sbb nieyl pun baru je mengetahuinyer..
jadi x salah kot klu berkongsi ilmu nie kan...:)

Mesti kite pernah dgr kan..
kaum wanita paling rmai di dlm isi neraka..
dan wanita (isteri) lebih mudah buat dosa..
tetapi sedar tak sedar..
sebenar wita (isteri) juga mudah membuat pahala..:)

p/s: dgn syarat salam nyer itu..biar lah ia nyer ikhlas dr hati :)

10 comments:

  1. minta di jauhkan dr benda tak baik..insyaALLAH jadi insan bergunakan..=_=

    ReplyDelete
  2. Dgn berpegangan tangan suami isteri semasa berjalan pun boleh gugur dosa2 kecil..hehehehe

    ReplyDelete
  3. @♥ ROS ♥ semoga lebih byk pahala dr dosa :)kan..

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu btl tuh dear..semoga kite menjadi yang baik2 sahaja..AMin...

    ReplyDelete
  5. @Falsya hihi~selalu tuh...kehkehkeh~mudahnyer nak dpt pahala bler bergelar isteri...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...