|coretan raya|

Salam..
Selamat Pagi..:)
mcner arini?dah de semangat nak keje?
hihi~nieyl nyer mood makin berkurang..haha..
sbb nyer malam nie de open house kat umah jiran sebelah..
lepas tuh malam esok lak..
raya area KL ngan PJ..
umah kakak ngan abang..

Ari Jumaat dapat cuti free..:)
sabtu lak de open house kat umah mertua..
huhu~see..mane la nak ade mood keje tuh kan..
haha~asyik pk makan aje...

kalau diperhatikan dalam 2 folder raya tahun nie..
dah xde gambar yg nak dikongsikan..
yang kat bawah2 nie je yg last...hihihi~





p/s:selera makan skrg nie mengalah kan org kebuluran..asyik makan aje..x kenyang2..adeh!

5 comments:

  1. Ros pun kurg bgambr raya tahun ni.. Hehhehe :p mkn byk2 selagi leh mkn.. Bru rasa nikmat raya...hahhaha

    ReplyDelete
  2. @♥ ROS ♥ hihi~itulah...tapi en.husband dah tegur dah smalam..die kate pelik nieyl makan banyak sgt..hehe

    ReplyDelete
  3. akak pun kurang gambar tahun ni,gambar family pun x sempat nak amik

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...