|wedding:Gambar outdoor plak|

Salam...
Penat nyer...sampai tertido...
nasib baik la...rehat 2 jam...
sbb jadi urus setia jamuan kan..

ptg nie..
nieyl nak selitkan ckit tok u alls..
mane la tahu leh wat pose2 mcnie tok wedding u alls nnt...huhu..
banyak lagi pose-pose yg best..
tapi nieyl bg mane yg ade je lah yea...
layan...
"beberapa saat lg hujan mau turun time nie"
"see..senyum sepantas kilat..haha~sbb takut  di sambar petir kat tgh2 tuh..hihi.."
"cantik x ?hehe..
"mase nie terpakse carik tempat yg berbumbung..sbb dah ujan lebat"
"memalu la konon,kate nyer"
"time nie gerimis...tapi layan jgk..."
"en.husband mmg suke pokok nie klu amek gambar"
"kebetulan plak kerawang tuh same kaler ngan baju hehe"

so,arap enjoy jer..
picture x seberapa pun..:)

p/s: skrg nie belajar pakai make up..

8 comments:

  1. untung org skrg..mcm2 gaya ada..sy takde amik oudoorpon..gambar biasa je...

    ReplyDelete
  2. dah ada suami...kena la belajar mekap..kan??
    heheh

    ReplyDelete
  3. cantik gambar
    siape jurukamera

    ReplyDelete
  4. cantiknya.. walaupun gambar ni kecik ..

    dulu zaman kt xde pun g aoutdoor ni huhuhuhu....

    ReplyDelete
  5. macam kat putrajaya jer,,,area mana eh???

    ReplyDelete
  6. @Kasihku Rina nieyl amek kat taman tasik cyberjaya dan jambatan kat PICC jer.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...