|wedding:Gambar outdoor belah lelaki|

Salam...
kengkawan tgh wat ape tuh?
today nieyl xde keje sgt nak buat...
sambil-sambil wat keje..
sambil update n3..

ok..klu wedding kat umah nieyl tuh..
nieyl wat konsep moden kan..
kat belah lelaki nie..
nieyl amek konsep ala kampung la..
g kat umah buruk-buruk...
kat dlm semak ckit...
hehehe~
"cube teka nieyl nak ke mane?"
"hehe~nampak x rumah buruk tuh?"
"byk2 gambar kan,nieyl suke gambar nie"
"pandang nun jauh memikirkan masa depan bersama"
"asam garam rumahtangga mcnie lahhh.."

kalau u all semua nak tahu...
kat mane nieyl amek gambar nie...
hihi..meh nieyl kasi tahu...
nieyl amek gambar nie dekat kawasan padang bola..
umah mak mertua nieyl...
hehe~

lagi satu..perasan x rumah buruk yg nieyl ckp tuh..
hihi~sebenarnyer kan..itu bukan rumah..
itu reban ayam yg dah buruk...dah xde ayam dah...hehehe
klu nieyl ckp...perasan x itu reban?

klu sesiapa prasan gambar nieyl yg..
en.husband tunjuk ke arah nun jauh tuh...
belakang nieyl tuh adalah highway Salak Tinggi-KLIA..haha...
sesuka ati nieyl jer kan outdoor kat tempat2 cmtu...
hahaha~

Ape2 pun mmg cantik...
kan..walaupun sebuah reban ayam...hahaha...
gambar yg nieyl post kat cnie semua nyer x edit lg,..:)
yg nie simpanan nieyl jer...
arap u all enjoy..:)

p/s: nnt nieyl upload gambar2 hantaran nieyl plak yea..:)
mane la tahu leh kasi idea kat u all yg de yg nak kwen nnt kan...:)

3 comments:

  1. suka ngan gambar2 ..
    sgt cantik

    ReplyDelete
  2. cantik baju .. warne pun ok.. tak pernah lagi nampak org lain pakai.. so sweettt

    ReplyDelete
  3. comey la nieyl ni.. zana masa outdoor rumah husband, buat dekat kawasan hutam sebelah air terjun.. habis calar2 kaki ni kena duri & semak.. hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...