|sambut besday lewat 3bulan|

Salam..
ish!baru kol10 mate dah mule nak lelap..
ish!xleh nie..kena wat sesuatu...
haha~tahu kan ape nieyl akan buat klu ngantok?
hehe~buat n3 lah...
kasi mate tuh segar kejap bler jari dah penat...huhu

smlm kan nieyl de cter psl g makan-makan Mr.Kebab..
smlm hanye tepek gambar nasik jer kan...
hihi~nie nak post gambar2 yg sempat di rakam kan..
gune hp galaxy SIII.. (..katanya..)
"mase nie dah selesai makan dah"
"tu lah my boss..ngan semua pegawai,lihat lah muka2 dah kenyang"

so,dalam kol4 ptg..
nieyl ngan pegawai berkumpul kembali dalam blik..
untuk sambut besday lak...:)
klu ikutkan nak sambut kat kdai tuh..
tapi memasing perut dah penuh...
xleh nak masuk dah...hehe..
"ini lah die besday girl...haha~walaupun 3 bulan yg lepas hihihi"
"tiramisu cake"

p/s: dah makan sepotong...lepas tuh bawak balik lg..sbb sedapppp...hehehe

4 comments:

  1. hehe...happy belated birthday. berapa haribulan sebenarnya birthday?

    ReplyDelete
  2. tak kesahlah 3 bulan lepas pun yg penting dpt makan kek..hhehe

    ReplyDelete
  3. takper walau dah lambat pun.. janji ada yang ingat.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...