|Rezeki di arini jumaat|

Salam Isnin semua..
pagi nie nieyl lewat bersiaran..
sbb pagi nie keje byk yg kena settel kan...
so,now dah leh relax ckit..hihih...

nampak nyer pegi memane pasaraya dah pun berkumandang..
lagu2 raya nie..
x kuran gkat radio lah nie...
aduh...sabar2...puasa x abis lg nie....
hehehe~

Nak di jadikan cerita nyer...
ari jumaat yang lepas nieyl pegi shopping barang dapur..
niat di ati tuh mmg nak shopping keperluan dapur jer...
tetapi...
di sebabkan mata nie x tahan...
terpandang la...3 benda...hihi~
firstly tu tgk harga dlu...

hehe~
lepas tu pandang muke en.husband...
die kate..nak ker?
wah!pantang nie klu org dok tanya nak ke x nak...
hehehe~
mesti la nak kan...
huhu~

Amekaw..
:
:
"rak kasut,letak kat luar umah..tersusun ckit nak raya nie kan"
"meja makan yang simple jer"
"yang dicari telah ku temui..n rebattt"

3 barang nie mmg dlm list bahet bulan depan..
hahah~x sangka lak bulan nie gak dpt..:P
suke2...skrg nie de lg beberapa barang dlm senarai menunggu...hehehe..

p/s: semangat raya nie...:P


2 comments:

  1. wah cita ni raya sakan la nieyl tahun ni hihihihi

    ReplyDelete
  2. @Wanieys hehehe~sakan jgk la kot...hehe~xdelah...biase jer..de rezeki kan.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...