|daripada tak reti tu dah reti dah sekarang nie|

Salam...
nieyl nak cter pengalaman nieyl pasal make up nie...
sebelum kawen...sebelum tunang..
zaman2 sekolah pun..
nieyl x pandai lgsg bab make up2 nie...

even nak pakai celak sndr pun x reti...
ini kan nak pakai yg lain2..hehe..
klu pakai pun..asyik minx org tlg pakai kan aje...
hehe..

mase beli bebarang hantaran tok nikah tuh..
kira byk gak la beli bebarang make up nie...
selama 2 bulan kawen pun masih x terpakai..
sehingga la satu ari tu...

nieyl cuti..
en.husband lak keje..
sgt bosan duduk kat umah..
tetibe ati nie terlintas lak..
nak make over diri sendiri dgn menonton cara-cara nyer kat youtube..

memula tuh..nak pakai celak kat mate...
alahai..buruk ar...
sbb x reti nak pakai kan...
tetapi setelah rajin berusaha...
akhir nyer kini...diri ku dah mahir pakai celak..kahkahkah..

bukan itu saje..
segala2 nyer org kate dah terer la..
tapi kat muke sndr la...
hihi~kdg2 en.husband jd perunding..
hehe..cume x tebal la...bebiasa jer..
sjuk mate en.husband tgk..hahaha...:P


p/s: org kate klu nak seribu daya kan..klu x nak..alahai berdalih2...

2 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...