|ikan Bilis Pintal|

Selamat Pagi..
Salam Jumaat..
Indahnyer arini...
Syukur Alhamdulillah...
Masih di beri menyedut udara di muka bumi Allah ini...

Just nak share jer..
Actually,aku x penah dgr n x penag makan pun..
Sblm nie benda alah nie..
Nie pun kakak sebelah tempat aku nie yg kasi..
So,aku rasa lah!peh sedappp...jugak la..
kakak tuh dapat mase berkampung kat Melaka..
So,pasnie klu g melaka..nak carik lah...:P

P/s: agak-agak boleh buat sendiri jer nie kan..:P

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...