|kadang-kadang tu teringin gak|

Morning ...selamat pagi...:)
tetibe jer terpikir benda nie...haha.
Serius la aku ckp aku x reti ngan benda2 nie...
haha~sbb itu la aku x penah nak make up..
haha~stakat pakai bedak ngan lipstik aje lah..

tapi yer lah..Mr.Tunang tuh pun x suke sgt aku make up..
Sbb die x nak muke aku rosak kate nyer...
Hahah..even aku pakai celak pun..
die kate nak jd burung hantu ker...
Hahaha~..kelakar plak aku dgr...

Tapi aku tetap nak belajar gak...
hehe...tapi bukan lah skrg nie...
sbb byk lg benda yg aku nak setel kan...
hehehe...insya'allah pas kwen..:)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...