|surprises lagi|

Smlm pada x sihat tu...
gagah kan diri jugak tok bawak mak beli barang..
g pasar...lps tu g beli brg yg mak nak...
kebetulan de kedai perabut..
So,singgah la..

Tanya harge sume..
Dah ok dah...mak pun mcm dah suke...
Tp last2,aku x jadi nak amek...
n terus balik...
Mak aku pun mcm x hepi jer...

bkn la niat aku ngan adik aku nak wat mak aku cmtu..
Nie sume adik aku punyer keje la...
ptg smlm die senyap2 g kedai tu balik..
beli sofa tuh...
balik2 jer..die kasi aku resit jer...

Hahaha..pandai btl!tp sofa tu smpai 19hb..
Sbb dr kilang kan...
Adik aku nie byk btl surprises die...

P/s: smlm aku kena mrh ngan adik aku...=(

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...