|sofa,langsir,frame|

Kalau ikutkan senarai yg mak aku kasi aku...
Memang x laratlah aku nak tunai kan sume...
Tapi aku cube jgak la...
Ape2 pun mmg niat aku nak beli kan mak aku sofa L..
tok umah baru..
Lepas tu,last month aku dah beli kan kain tok wat langsir..
Aku dah pun tempah...
Cume x siap lg...
Lepas tuh..
Memang dr last year lg aku nak wat tempat frame2 gambar family aku..
Last year x berkesampaian..
Tapi tahun nie insya'allah aku akan usaha kan...
P/s:tahun nie sume kuih raya beli xde buat....

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...