|galaxy tab|

Aku blm gerak lg nie..
nak g amek adik aku...
die x call2 lak...
lmbt btl...

dah sejam dah aku siap nie...
dah la arini byk urusan..
nak g pejabat pos bayar bil,isi minyak lg...tukar minyak itam lg...
kang nak buka puasa kat luar lg...
nak g server hp lg...
Adeh...

xpela...tggu jap lg...
klu xde call gak,aku g uruskan urusan aku dlu la nmpk nyer...
Ari jumaat..abg aku baru jer beli Samsung Galaxy Tab..
haha..die gune sehari jer,,,skali dpt msj..kate bil die dah 300 lebih...
xtaw mane silap nyer..
Lgsg die kasi aku pkai hahaha..
aku pkai kejap jer..
Sbb leceh la..nak bawak...
aku nak beli hp Bb jer...
Senang...
sekali-sekala jer aku pakai galaxy nie...
So,die sebabkan arini aku x taw jln nak g KL sentrel..
Terpakse la aku gune GPS nie...
klu x..mau sesat aku nanti..

P/s: Ingat klu de rezeki lebih,nak beli GPS la..sbb aku nie x taw jln...

2 comments:

  1. samsung galaxy tab ?? takotnye nak pakai mende yg mahal2 . takot kena colek . keh3 !!

    ReplyDelete
  2. ak tau mcmmne dia bole kene cas smpi 300 tu, ak pnah kene, ak pnye phone tula.. rupa2nya, klu kte pakai smartphone, xkisahla brand ap pun, kte kene amik pakej internet sekali, so ble dia detect ad internt or anythng, dia akn msuk dekat bil internet, so satu no. tepon msti ad line call etc dengan line internet.. klu x.. dia akn cas kt bill tepon, so far ak guna ok.. bill da xnaik.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...