|tgk drama smpai nangis2|

siyes beb..aku tgk drama nie aku nangis gler...
xtaw nak ckp mcner...mungkin sebab aku terlalu menghayati kot...
lgpn,klu Adi Putra berlakon..lepas tu Eja..Mmg pasti aku akan nangis...

dah puas nanngis tu...
ape lg..sebelum tdo tu kena urut2 ckit mate tu..hehehe
klu x nnt bengkak...malu la nak g keje ngan mata yg bengkak kan..
hehehe..

byk pengajaran dlm drama tu...
Sbb itu lah kita tgk..smpai leh menangis...
jiwa ku cepat n mudah tersentuh...

p/s: setiap pemberian Allah itu pasti de hikmah nyer..
Continue Reading…

|plan arini|

arini byk nyer benda nak kena buat..
Arini amek half day sbb nak g bangi uruskan urusan JPJ..
Lesen nak tamat tempoh..
kang raya xleh nak drive lak..

selesai urusan JPJ..
terus nak g beli tudung..
hye..shopping x abis2 lg nie..
Huhu..
rase mcm nak buka kat Pizza Hut jer arini...hehe...

p/s: nak pujuk Mr.E.sbb die dah gaji smlm..hihihi
Continue Reading…

|sekali jer kot|

Salam...n morning sume..
smlm saje jer la nak mkn KFC..

Ya Ampunnnn....
rmai nyer la manusia kan kfc nie..
Beratur smpai ke pintu masuk..
Nasib baik lah...aku dpt order..
Dpt makanan pun tepat2 waktu berbuka..
hehehe..

len kali dah x mo dah buka kat tempat cmtu...
serik dah..tp yg menghairan kan aku tuh...
Yg x dt order lg tuh...
sabar menanti giliran tuh...
ish3...

P/s:klu aku,klu barisan dah smpai pintu..mmg x kan tunggu la..

Continue Reading…

|terpaksa panggil|

MySpacebler pk2 kan balik...
Kelakar pun de gak...
Mane x nyer...balik shopping...
Terpakse panggil tukang urut...
Tok urut kaki ku yg sgt2 sakit itu...
hehehe..

Mmg mlm tu aku x leh nak tdo...
Kaki nie rase sakit gler....
Rase nak menangis tau..
Eeee...rase serik gler aku nak g shopping ngan bf aku tuh...

So,far lepas urut tu...
Dah ok dah...dah segar n x sakit lg dah kaki tu...
Bukan ape..aku dah lame x kuar shopping berdiri lame2...
Selalu..kuar kol12...
kol4 balik dah...
Yg nie kuar kol11...balik kol6.30 ptg...

P/s:nasib baik la x pkai high heel..klu x,patah terus kaki aku
Continue Reading…

|Shopping rasa nak tercabut kaki|

Sabtu lepas..Aku semangat nyer kuar pagi dlm kol11 cmtu...
Wah!sbb nyer nak pegi nilai skejap..
Belikan langsir tok bakal mak mertua ku...
Mase tu badan sume masih dlm keadaan baik lg...

Lps ker nilai tu..
Wah!plan plak nak g warta bangi...
Niat nyer nak carik baju raya ngan kasut raya...
G la kedai2 nie...hampeh!biler bkenan...
Xde saiz lak plak...MySpace
Baju ngan kasut same la...Naik fedap gak..
Last2..beli buah ciku jer..sbb my dad nak makan...

Org kate dah alang2 ke Warta tu...
X sah klu x singgah kat PKNS bangi nie...
Dah la parking jauh...kena jalan lg...
Pusing2 nak beli tudung..
Bapak byk kedai tudnug,mslh nyer..
Saiz besar xde..yg de sume saiz M..

Dah la puasa..panas lak tuh...kaki pun da mule sakit2...
LAst skali aku masuk dlm bangunan PKNS..
jalan2..dapat lah sehelai baju raya lagi...
Lps tu...gerak g Mydin Putrajaya lak..
Mase tu aku dlm kete dah lebih mcm sotong dah...

Kali nie nak carik baju bf aku lak...
Aduh...mmg sgt2 payah la nak beli baju lelaki nie..
Kat mydin pun x de yg berkenan...
MySpace
last skali g Alamanda carik...
Akhirnyer dpt lah gak baju raya nyer..
Ya Allah...Mase tu aku bkn kate terduduk kat kerusi..
Kat atas lantai dah..
sbb kaki aku terlampau sakit sgt.


P/s: thn depan aku dah x mo g shopping ngan Bf aku lg...naik patah kaki aku
Continue Reading…

|yeah dpt lg autograph

Nie kalau x silap aku...
autograph yg kedua dr Abg adiputra...
Yg first aritu aku dah publish kan jgk kat blog..

Kali nie sempena buka puasa AdiPutra bersama Hotlovers..
Kat intai-intai restoran ampang..
n sume hotlovers dpt hadiah LOVE..
Disebabkan mase buat event buka puasa nie last week...
rmai yg x puas ati..kate rmai yg x taw la ape la...
So,pihak abg adiputra akan adakan second event..
Buka puasa demi peminat nyer...
p/s : dlm hidup nie susah kita nak puas kan ati semua org kan..

Continue Reading…

|asal ngadap komputer je aku ngantok|

Ape kes nie...
Penyakit ape lak nie...
Serius la..asal aku nak on9 lame..
mesti terganggu...
Sebab mate mesti ngantok nak lelap...

Mata aku penat kot...seharian kat opis ngadap skrin komputer kan...
Adeh...nak buat mcner dah keje aku cmtu...
Klu x,xde la aku rabun mcm skrg nie...hihihi
MySpace
kebetulan lak...skrg nie kat luar tgh ujan...aku lak pasang ekon...
lg la..nafsu tdo tu semakin meningkat aduh...

p/s : mcm org wat keje berat jer...ngantok nyer...
Continue Reading…

|tangisan dlm kerinduan|

Aik..tajuk mcm tajuk lagu jer...
Actually mmg pun tajuk lagu..
sbb aku tgh dgr lagu nie...

Tangisan aku bkn ape...
sbb dah lame x update blog nie...
x berkesempatan nak update...
Kerinduan...sbb dah lama x menulis kat cnie...

Ari rabu aritu,aku cuti..nuzul quran..
Aku pun ape lg...g kedai beli barang nak wat biskut raya...
hihi~angan-angan jer...
eeehhh...angan-angan pun berbaloi tau...
Nie belum bakar lg...
tgh tunggu giliran nak masuk dlm oven..hihihi

P/s:angan-angan klu dgn usaha..pasti akan jd nyata




Continue Reading…

|tinggal lah aku|

Jadual cuti dah kuar..
Same la mcm 2 thn yg lepas aku cuti btl2..
First raya ke depan..
Aku x cuti awal pun..
Sbb umah dekat jer...
lgpn x balik kg pun..hihihi


Continue Reading…

|x masyuukk lg|

Td gatal tgn g check..
huhu...x masyuuukkk lg la...
baru igt nak buka luar arini..
MySpace
Esok cuti sempena Nuzul Quran..
Plan ingat nak wat kuih...
Wah!rajin nyer la aku nie..
Abis tuh,dok umah x taw nak wat ape...
hihihi..

Balik2..men game jer la keje aku..
hahaha...
Aku suke men game nie
Sggp tu berjam2 depan pc men benda ala nie...
huhu..tu la..aku nie mmg gler game...
ha..de i lg game yg aku suke angry bird...

P/s: dah abis 1 game,nant men lg  game smpai lebam..

Continue Reading…

|mengapa harus menipu|

Mengapa perlu amek kesempatan ke atas keprihatinan org lain?
Aku geram lah...sbb aku nie jenis yg sgt mudah simpati ngan org lain..
lagi2 if kat pasar2 tu...
x sampai ati nak tgk mereka meminx sedekah cmtu...

yela..kita pun manusia jugak..
Hamba Allah yang mempunyai naluri belaskesian tu  kan...
Ade yg btl2 susah...
tp ade jugak yg menipu..
Susah untuk kita tentukan depan sekali pandang kan..

Kerna nila setitik abis susu sebelanga..
kerna mereka yg menipu nie...
kesian kat org yg benar2 x bernasib baik..
sbb persepsi masyarat terhadap mereka dah berubah...

Pandangan org lain aku x tahu la mcner kan..
len org..len pendapat nyer...
So,bagi aku...yg penting nawaitu...
Sbb xkan kita nak check badan die 1 1 kan,,,

So,bagi aku...aku ikhlas beri..
if die menipu itu antara die ngan Allah..
if die btl2 perlukan..semoga Allah beri rezeki lebih pd nyer...
Sbb baik org sihat,org sakit,normal atau tidak..
kita x blh nak baca ape yg mereka buat n fikirkan...
Betul x?
mgkn de yg da tahu psl lelaki kat dlm gambar nie..
yg nie aku mmg geram gler2...
x patut jadikan kecacatan  itu tok menipu org..
pdhal Allah dah beri die peluang,memiliki kaki palsu..
untuk berjalan mcm org normal..
Syg seribu kali syg...

P/s:berubah la wahai insan..sesungguh nyer Allah maha pengampun..

Continue Reading…

|kena Marah|

Selalu kita dgr mak marah anak...
Abg marah adik..
kakak marah adik kan...
wlupun de jugak yg terbalik...

Mlm td skali aku kena mrh daa ngan adik aku..
Sbb aku nak beli hp Bb yg aku cter tuh...
Sbb nyer mlm td die baru jer beli hp baru...
Nokia c6
Die x kasi aku beli BB..
Sbb nyer lps nie die dah nak g kursus Komando..
So,hp die x bwak..
Die soh aku gune...

Adeh..ati nie berbelah bagi lak...
hehehe...xpe,mgkn btl gak kate die kan..
Wat ape la nak membazir...
nnt die amek hp nie balik...
bru aku beli hp baru..hehehe..

P/s:Tq dik...hehehe
Continue Reading…

|surprises lagi|

Smlm pada x sihat tu...
gagah kan diri jugak tok bawak mak beli barang..
g pasar...lps tu g beli brg yg mak nak...
kebetulan de kedai perabut..
So,singgah la..

Tanya harge sume..
Dah ok dah...mak pun mcm dah suke...
Tp last2,aku x jadi nak amek...
n terus balik...
Mak aku pun mcm x hepi jer...

bkn la niat aku ngan adik aku nak wat mak aku cmtu..
Nie sume adik aku punyer keje la...
ptg smlm die senyap2 g kedai tu balik..
beli sofa tuh...
balik2 jer..die kasi aku resit jer...

Hahaha..pandai btl!tp sofa tu smpai 19hb..
Sbb dr kilang kan...
Adik aku nie byk btl surprises die...

P/s: smlm aku kena mrh ngan adik aku...=(
Continue Reading…

|harapan di pagi jumaat|

MySpaceindah sungguh ciptaan Allah kan di pagi Jumaat..
Syukur Alhamdulillah..
Kita diberi sekali lagi peluang menikmati ari jumaat...

Smlm aku MC la...
X sihat..bgn2 sahur jer perut aku sakit gler...
memulas2...adeh..asal lak nie?
(otak dok pk..aku makan ape smlm)

sahur smlm pun..
Aku makan 5 suap jer..
Sbb x larat...perut lak sakit...
Alhamdulillah la...selamat sampai buka...
hihihi..

P/s:akhirnyer plan aku nak beli sofa tercapai..
Continue Reading…

|sofa,langsir,frame|

Kalau ikutkan senarai yg mak aku kasi aku...
Memang x laratlah aku nak tunai kan sume...
Tapi aku cube jgak la...
Ape2 pun mmg niat aku nak beli kan mak aku sofa L..
tok umah baru..
Lepas tu,last month aku dah beli kan kain tok wat langsir..
Aku dah pun tempah...
Cume x siap lg...
Lepas tuh..
Memang dr last year lg aku nak wat tempat frame2 gambar family aku..
Last year x berkesampaian..
Tapi tahun nie insya'allah aku akan usaha kan...
P/s:tahun nie sume kuih raya beli xde buat....

Continue Reading…

|kau dah nampak kurus ckit lah|

Alhamdulillah..
Arini dah 1/3 Ramadhan da kan...
Sekejap sgt mase tu berlalu...
mcner warga wanita...
dah de yg cuti umum?
hehe...aku masih full Alhamdulillah...

td tgh berbuka ade org tegur aku..
Eh..kau nmpk kurus ckit la..
(tersipu2 aku malu)
tp mmg aku rase agak ringan n perubahan tu...
Sbb aku sahur mkn nasik ckit jer..
Buka pun cmtu...
Mcm x lalu nak mkn sgt...
p/s:kena kurus kan lg bdn nie sbb dah nak tunang..nnt baju x muat lak..hihihi
Continue Reading…

|galaxy tab|

Aku blm gerak lg nie..
nak g amek adik aku...
die x call2 lak...
lmbt btl...

dah sejam dah aku siap nie...
dah la arini byk urusan..
nak g pejabat pos bayar bil,isi minyak lg...tukar minyak itam lg...
kang nak buka puasa kat luar lg...
nak g server hp lg...
Adeh...

xpela...tggu jap lg...
klu xde call gak,aku g uruskan urusan aku dlu la nmpk nyer...
Ari jumaat..abg aku baru jer beli Samsung Galaxy Tab..
haha..die gune sehari jer,,,skali dpt msj..kate bil die dah 300 lebih...
xtaw mane silap nyer..
Lgsg die kasi aku pkai hahaha..
aku pkai kejap jer..
Sbb leceh la..nak bawak...
aku nak beli hp Bb jer...
Senang...
sekali-sekala jer aku pakai galaxy nie...
So,die sebabkan arini aku x taw jln nak g KL sentrel..
Terpakse la aku gune GPS nie...
klu x..mau sesat aku nanti..

P/s: Ingat klu de rezeki lebih,nak beli GPS la..sbb aku nie x taw jln...
Continue Reading…

|A.A punya pasal|

Klu nak kate fanatik sgt2 tu xde la...
fanatik aku ckit jer..hahaha
Jumaat lepas MH dah pun kuar tok bulan Ogos...
ptg jumaat tu igt nak g beli lah..hampeh..
x sempat...
Malam tu pegi jugak carik...

Last2 jumpe gak kat 7e..
Itupun la...tinggal 1 jer...
xpela..drpd xde kan...
aku beli pun sbb de AA nie...
Hahaha...klu x,mmg aku x minat beli majalah hiburan nie...
Teruk tok aku nie kan...

Ade lg nie...
Yg terbaru dr singapore...
Magazine SUTRA..
penah dgr?aku x pernah..
Tp nie first time la..
usaha tok mendapatkan nyer terhasil..
n dah bayar dah pun...
cume x smpai jer lg...
hahaha..nie pun sbb AA jugak...
gler kan aku nie...Hahaha...

p/s: minat cmtu jer..xdelah fanatik terlalu over ok..

Continue Reading…

|mood cuti|

Morning...n selamat pagi...
haha..padahal same jer maen die..
(xdelah aku teringat kat cikgu BI aku)
dlu die suke sebut 2 perkataan nie...

Hye..kdg2 kan..
ape yg aku wat...
selalu terkenang zaman sekolah..
(btl la cikgu ckp dlu,zaman sekolah la plg best)
rindu nyer nak masuk darjah 1 balik...
Muke mood cuti..haha...
arini aku amek cuti..
Nie sume gara2 my little brother tu lah..
Die call,soh amek kat Melaka..
Adeh..dah la x tahu jln g sane..hahaha

Sbb nyer...family aku sume x tahu yg die dpt cuti...
Adik aku nie call my dad kate die x dpt cuti..
Kononnyer nak wat surprises la nie...
Aku nie dah la x suke bbohong lagi2 ngan mak ayah aku..
Adeh..mak aku siap tanya lagi aku nak g mane...

Aku cume ckp nak g mek org...
Mak aku x tahu aku nak amek anak kesayangan die..
Hehe..yela...bler adik aku ckp die x dpt balik puasa sam2..xleh balik raya..
Sedih jer muke mak aku...
yela...first time x dpt raya bersama...

Tp adik aku ckp,tahun nie die dpt cuti raye...
Alhamdulillah...rezeki die...
Dpt 4 ari...okla tuh...drpd xde kan...
Best2...

P/s: Nanti kte beli baju raya same warna yea mcm tahun2 lepas..hihi


Continue Reading…

|padah di bulan puasa|

Pagi2 lagi dah tgk berita psl benda2 mcnie...
Hye...berpuluh n beribu kali dah ckp...
jgn men mercun..
Hye..ape la nak jd dak2 zaman canggih nie..
Sedey la bace brita2 cmnie..
Cian lah kat diri sendiri,kat ayah mak..
Sebelum wat sesuatu tu..
bayangkan la wajah mak ayah kita...
Arap lps nie xde lg cter psl kena mercun2 nie...
Continue Reading…

|wonderful word|

ENTER the masjid
FORWARD the solat
DOWNLOAD pahala
FIREWALL your iman
BACKSPACE from syaitan
BOOKMARK to Allah swt
DELETE Allah's enemies
COPY PASTE from the Al-quran and sunnah
HELP your muslim brother and sisters
FILE your amal
EDIT your akhlak
VIEW your good and bad deeds
And Insyaallah you will never get virus
Continue Reading…

|Menyesal jap beli kupon|

Selamat petang...
lunch td u alls sume g mane?
Aku x g mane pun...dok opis layan movie jer..
Kebiasaan nyer aku tdo sejam..
Sbb ngantoks semacam jer sejak puasa2 nie..
mengalah kan org keje kat site lak...hehe..

Ha..tajuk atas td psl menyesal kan...
hehe..menyesal tuh sekejap jer...
Mase beli x rasa pun..
Dah beli bru rase..
Nie lah td de org RASAMAS mai opis...
jual kupon nie...rmai gak yg beli...
haha..nmpk gaya nyer 3 bulan kena makan kat rasamas nie...
yela..tgk ar bapak byk..
Dah tu,buy 1 free 1..huhuhu...
Layannn
Continue Reading…

|up late for sahur|

Salam u all..
Samalam waktu buka puasa...
byk syok sbb my dad pun buka sekali..
bkn senang nak buka puasa ngan ayah aku tuh..
Sbb die biase akan buka kat masjid jer..

lps jer buka makan nasik..
tetiber aku rase kat tepi tekak aku nie..
De mcm de benda cucuk..
mmg x selesa..
uper nyer..tulang ikan masing sepat..
Aduh...tension nyer aku...
Sampai ijau la muke aku sebab nyer nak kuar kan tulang tuh...
ape yg aku makan abis kuar sume...naik lembik aku...
Kosong balik perut aku...smpai nangis2 aku..
last2 kuar gak tulang tuh...aduh..lega...

Ha...tepat jam 5.10
aku bru tersedar dr tdo..amek kaw..
mmg macam ribut aku pagi td...
g umah mak tok sahur...
Nasib baik la sebelah umah jer..
Aduh..ape la nak jadi aku nie...
terlupa kunci jam..

Arap2 esok xkan lupe kunci jam..
Continue Reading…

|tadarus Al-quran|

Assalamualaikum n morning..
Xtaw la penat ape semalam..
Smpai terlupa nak kunci jam tok sahur..
hehe..nasib baik lah..Allah sedarkan aku dari tdo..
Dr terlajak subuh ngan sahur..
Syukur Alhamdulillah..
Sedar2 jer kol5.10...
masih sempat lg tok sahur..=)

Mcm yahun2 lepas..
Setiap kali Bulan Ramadhan tiba..
Aktiviti yg opis buat adalah..
Tadarus Al-Quran..
Pembahagian kumpulan dan juga surah2...
Pd thn nie aku dpt surah Al- An'am..
tadarus start pukul 8.30 smpai 9.00..
Sblm menjalankan tugasan dunia...
kpd mereka yg wat tadarus..
Selamat bertadarus kita bersama...Amin..



Continue Reading…

|my little brother day part II|

selamat petang..
n3 kira sambungan cter smlm la yea..
kang x smbg..basi lak cter nie..huhu..
last aku cter yg tggu PM dtg tu kan..
Yang nie lps PM mai..
aku x dpt nak g bawah tu..
sbb terlalu rmai..aku x tau la dieorg mai jam berapa..
Aku sampai kol7 lbh pun dah rmai cmtu...

Xpela..nak buat mcner..
Atas bukit pun atas bukit la..
hehe..
tgh2 layan dieorg kawad tuh..

Ari plak mendung..gerimis..
Ape lg terpakse berasak dlm khemah tetamu awal..
Ade aku kisah..aku redah jer..haha.
Mase nie dieorg tgh wat kawad jalan laju..
Mase nie kteorg sume kat khemah nie..
Haha..menanti saat2 kuar baris..
Sebab dah boring la..hihi..
Sbb niat pun nak dtg cnie,nak jumpe adik aku jer..

Mase on the way g carik adik aku..
Yela lps die kuar baris die kena g simpan senjata dlu..
Bru leh jumpe kteorg...
Time tu ujan...Ya Allah...lebat selebat2 nyer...
Abis aku separuh basah..adeh..sabor jer la...
So,disebabkan family x dibenarkan masuk dlm asrama..
kteorg lepak la ujan2 kat cnie..
lepak la kat tangga nie..
sampai lah ujan reda..de la dekat 2 jam..
Adeh..nasib..nasib...nak wat cmner kan...
harus berkorban..hehe..

Lps ujan reda tuh...
kteorg g tgk pameran tentera darat ngan polis..
Actually gmbr byk...
tp klu letak sume...
4 ari x abis kot..hehehe

Aku gerak balik dlm kol2.30 cmtu la..
Sbb nak berkelah plak kat teluk kemang..
hehe..oklah..itu jer nak share psl adik aku nie..
jumpe next entry..
Continue Reading…

|abg rindu nie|

Selamat Pagi..
wah!bru pukul 10 asyik menguap jer..
kurang oksigen nie...
xpela..arini leh relax lg..sbb my bos rmai xde..hehehe..
(nakalnyer la aku nie)

Relax tu xde lah relax sgt pun..
Sambil2 wat keje gak..
melambak nie..
td tgh2 ngantok..
godek2 folder dlm pc nie..
Tetibe terjumpe benda nie..
Ape benda nie?
Korang yg rajin bace blog aku nie..
Mesti tahu...
klu x tahu  Klik jer N3 lepas ..

Aku dpt autograf dr Adi..
Adi mane?hihi..
Adi Putra lah...sempena surprise tok die sblm g umrah..
Tq Abg Adi give me the autograf..

Continue Reading…

|First day Puasa|

Tahun nie,tahun pertama aku berpuasa di rumah baru..
tapi aku jer lah..sbb mak aku x mo pindah  lg...
So,aku la dok sorang2 kat umah tu..
Dlm umah tu sume da lengkap da..

Tapi sahur ngan buka aku masih lg g umah mak yg lame...
Sebab mak x kasi masak tok bulan puasa nie..
Sbb aku sorang jer kot makan..
(sbnrnyer,mak aku x nak aku kotor kan dpor die..hehe)
Smlm tok ari pertama puasa..
nafsu tok ke pasar ramadhan tu xde lg..
So,ape yg mak aku masak aku makan jer..
yg penting mesti ade..
:
:
Sbb aku nie klu xde ayam..
Adeh..xtaw la..
mcm de yg x kena jer..
Arwah nenek aku lah nie..
Dr usia aku 1thn asyik sumbat mulut aku ngan ayam jer..
lps tu mak aku..smpai lah skrg..ish2..
X muak2 lak tuh...

Tapi smlm mak aku x masak pun ayam..
mak masak daging masak merah,sup telur ngan sayur kacang jer..
Air teh'o ice..

Tapi smlm aku makan ckit jer...
Sbb aku nak g umah kakak aku kat sebelah umah aku tu..
Sbb die de masak ayam..hehe..
Adeh..nasib baik mak aku x taw..
klu x..mmg kena pelangkong la aku...
hehe..

Continue Reading…

|my little brother day part I|

Pada Tanggal 30 Julai 2011
Merupa ari bersejarah buat my little brother..
Mmg aku x sangka..dulu nyer..die lah ketua segala samseng..
Alhamdulillah..berkat doa ayah dan mak..
Akhirnyer die di tempat yang terbaik..

klu korg nak tahu..
nie bkn la first time aku g tempat nie..
dah 3 kali aku g Pusat Latihan Asas Tentera Darat (Pusasda)
Port Dickson.,sbb sblm nie..
Abg sulung aku juga merupakan tentera darat pangkat Sarjan..
Abg aku yg no.6 juga tentera darat.

Aku gerak dr umah dlm kol5 pagi..
Sbb nak elakkan jem..
Dlm kol6.15 cmtu..singgah kat kwsn rehat tok solat subuh..
Lps tu br teruskan perjalanan..
mate tu..mate nie terlelap saje..hehe..

Smpai2 dlm kol7.30 cmtu la..
jem jugak..x leh nak masuk..
Parking pun susah..
Xpela..parking jer tepi jln..
Sampai2 jer niat nk carik lah adik aku tuh..
korg tgk la..mcner nak crik..
Adeh..hampeh...

Tapi akhirnyer..
tanye2 gak org...upernyer adik aku dekat jer ngan kteorg..
Mane la nak nmpk..sbb muke dieorg nie sume same jer..
lg2 warna sume same jer..keke..

nie lah die adik kesayangan aku..
klu dah lame x jumpe..rindu-rinduan..
tp klu da slalu jumpe..
mest nak gaduh..hehehe..
tu dlu ar zaman sekolah dlu..
Skrg nie da matang masing2...
tgkla..same jer kan warne dieorg nie..hehehe
Budak kecik sorg nie pun ikut gak..
nak tgk pak cik die..1 minit pun x leh nak duduk diam...
Nasib baik lah atok nyer nie rajin nak dukung2 die...
Bkan men suke lg klu dpt dukung...

Nak tgk ragam2 yg lain mase nak tunggu start perbarisan?
jom..jom..
Banyak lg nak share..
Dah panjang lak n3 nie..
Sambungan di Part II ok..
See u there...






Continue Reading…

|berabuk dah blog nie|

Morning..Assalamualaikum..
walaupun br je 3 ari x update..
Aku rase dah mcm sebulan lak..
Risau jer..blog nie x di kunjung org..

Hmm..niat tu mmg de nak update blog setiap ari..
Setiap mase..cume skrg nie,bz sgt2 bz..
Aku sempat jelajah blog kwn2 jer...
Nak update masih lg x sempat...

Jeles gak tgk blog lain cter psl first puase..
psl kuih raya..juadah berbuka..
Aduh...blog aku lak sunyi sepi...
Xpe2..insya'allah..if arini line clear..
Curi2 mase ckit tok update..hehe..

Rindu ar nak berblogging nie...
Continue Reading…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...