|Floria 2011|

Morning..
Pagi nie nak update psl aku sempat g pesta floria nie..
Dah nak abis br terhengeh2 nak g...
Jumpe lah gak bunga2 yg dah nak layu tuh...
Hehehe...
Aku g ari sabtu dlm kol1 cmtu la...

Best lah gak g sane...
mcm kat ladang bunga btl...
Cuaca aritu xde la panas sgt...mcm redup2 jer...
Time aku g tu..ramai jgk la..
tp x sesak la sgt..

Jom layan beberapa keping gambar..
byk gambar..tp xleh nak upload sume...
Layan mane yg de jer yeh..hehehe...
Nmpk mcm bunga plastik jer kan...nie real punyer ok...fresh flower..
Mule2 aku igt cili plastik mcm kat umah aku tu..
Sekali pegang...mak ai...cili betul la...

saje jer amek gmbr cmni..sbb nak wat wallpaper kat pc..
byk bunga yg aku x taw..hahaha..xpernah jumpe pun ade..hahaha
Bunga warna nie aku suke..sbb aku suke pink..
ala..ala...cian nyer..dah nak layu dah...tgk kelopak die..
bunga nie pun da nak hampir2 layu...
hahaha...pelik x?tetibe jer de warna biru...aku amek pun sbb aku rase pelik..
Sekali aku angkat...hahaha...uper nyer org lepak bunga tu kat ctu jer...hahaha
tertipu sudah aku...
Ha..nie bunga yg mak aku paling suke...
sampai umah aku melambak bunga orkid..
macam2 jenis dah...
Cube teka bungan ape kah itu?

lps aku tgk bunga2 nie...
plan nak g makan pizza hut..
last2..makan kat tapak pesta tu gak..
Huhu..aku balik umah dalam kol4.50 cmtu lah...
ok..jumpe d next n3..
~deep deep~

2 comments:

  1. Akak langsung tak sempat pergi... huhu

    nama je dok kat putrajaya, org luar pun dah sampai ke floria tu...

    ReplyDelete
  2. @~~*Lady Salwa*~~kekeke..x sempat?ish3..best kak...cantik2..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...