Boy Vs Girl

  • boy nie kalau keluar,dia paling x suke kalau girl call atau sms ade jugak yg 3G.Sebab nya boy dia dah bgtaw ke mana,dengan siapa dan pukul berapa dia mau balik.Ini jugak kerana itu adalah masa dia bersama kawan~kawan dan tak nak ada gangguan dr girl.

    -----> Tapi tidak sume lelaki cmtu yea..
  • Girl plak kalau dia kelaur...suke bebenor sms atau call.Semua benda dia akan text boy dia. sebab dia nak si lelaki tahu yang walaupun dia sedang enjoy bersama rakan-rakannya, dia masih ingatkan si lelaki yang keseorangan di rumah dan mahu si lelaki menikmati saat-saat tersebut bersama-sama.

    ------> Tapi x sume perempuan cmtu ok..
  • kebanyakkan boy lah kan..sume ckp semua benda hanya skali,mcam Love u forever..
    Sebab dieorg x suke ckp berulang-ulang kali.
  • Beza plak ngan girl nie..Kalau boleh nak tanya ari2..hehehe..ckp benda yg berulang-ulang kali..
    nape ek?huhuhu

2 comments:

  1. girl memang macam tu. suka tanya benda sama banyak kali sebab dia nak tahu lelaki tu memang sayangkan dia ke tak padahal dah beriban kali bagitahu.hehehe lelaki ni jenis simple, straight to the point, girl pulak kias2. so dari situ nampak perbezaan.

    ReplyDelete
  2. @nurdanisetuju sgt3...2 benda tuh mmg nmpk perbezaan nyer kan...mmg dah lumrah kot kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...