|aku sedar diri ini siapa|

Aku nak nyanyi dlu blh x?
hehehe..xpe..smlm da ujan da..
Aku nyanyi ckit jer..

Bagaikan melukut ditepi gantang..♪ ♬
begitulah aku..♪ ♬

Ok dah..sedap x..
huhu..mood aku arini kurang bagus..
ntah la..dlu mrs. nie ngan aku very close..
skrg nie..dah aku rasa lain..
Aku pun x taw nape die blh berubah dgn skejap nyer..
Atau itu mmg diri die yg sebenar..

Atau mungkin aku hanya...
seorang penumpang...


P/s: manusia blh berubah walaupun sesaat...

2 comments:

  1. try damping dia lagi, kalau die buat kurang jugak, memang dah berubah sangat la

    ReplyDelete
  2. hehehe..biase la kan manusia nie..berubah mesti ade sebab..tp setahu kte la..kte xde lak wat slh ape2..mgkn die berubah de motif die sndr kot...kekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...