|adeh..lupe|

Dah tgh ari nak masuk ke ptg..
bru aku sedar..Aku x post n3 langsung tok arini..
Sibuk sgt td time lunch layan Maharaja lawak...
Walaupun terkilan ckit sbb jozan x menang aritu..
tp sepah pun best gak sejak akhir2 dekat nak final tuh kan..
Xpela..skrg nie layan ulangan ML jer lah..
Pengubat dikala sunyi..hehehe

2 comments:

  1. best kan layan ML.. ulangan pon boleh buat pecah perot lg

    ReplyDelete
  2. tak berkesempatan pun nk tengok ML!

    asal lunch je kuar makan sebab lapar menangani segala-galanya . hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...