|Sabah Trip Part III|

Masih lg ari ke-2..
Lepas g LOK KAWI..
Kteorg g lak carik..
Green Connection: Aquarium n Ocean Science Discovery Centre..
Sampai sesat gak la..
Hehehe..
Tapi akhirnyer jumpe gak..

kat sini same gak mcm zoo..
Banyak binatang..
 Byk lg gmbr..tp aku post yg best jer k..

************
Lepas tu..
Ingat kan nak la lepak kat tepi pantai..
So,g la Pantai Tanjung Aru..
Aduhh...
Aku x berapa suke sgt kat pantai tu..
Sbb x berapa bersih la...

Tapi disebabkan kakak aku nie nak sangat bergambar..
Aku layan kan jer la...
Wat kenangan kan...
(..kteorg siap kena marah ngan ayah aku..)
sbb nak sgt ke pantai tu..

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...