|Alhamdulillah report dah buat|

Selamat pagi..
mcner cuti kalian sume?
Everything ok?

Alhamdulillah..
arini aku nak share..
blog aku dah 3x dihadiri someone yg x dikenali..
n telah anta komen yg berunsur kan lucah..
teramat sgt..

Setelah mendapat pandangan serta pendapat org yg lebih arif..
Aku tgh pun buat laporan polis..
n telah pun kemukakan laporan tersebut ke SKMM..
bagi melakukan siasatan selanjutnyer..

kepada kalian..
berhati2..
n privasikan blog kalian..=)

p/s: kpd yg x boleh nak komen blog ini,mohon maaf sila daftar ke google..=)
Seperti yang dikehendaki skrg..=)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...