30 March, 2011

|Org tak suke kite|

Korang boleh rasa x?
kalau ade orang keliling korang x suke ngan korang?
Mesti dapat rasa kan..
Lagi2 kalau duduk 1 opis..
Ari2 akan bertembung..

kalau dlu mesra jer..
Tetibe kemesraan tu hilang tanpa aku tahu sebabnya..
(..atau perasaan aku jer?..)
Mungkin akan cakap..
(..biar la klu org x suke kita,janji jgn kita x suke org..)

Itu mmg la..
Tapi susah bagi kita nak biarkan benda tu lalu cmtu jer..
Sebab x best bermasam muke cmtu..
Apa harus aku lakukan?

(..anta sms kah?..)
(..anta emailkah?..)
(..face to face kah?..)
or
(..biarkan sahajer..)

5 comments:

  1. wat rilek je :) cm x de pape

    ReplyDelete
  2. face to face lagi baik...kalau saya, saya akan jumpa dia secara santai dan tanya, nape awak lately ni saya tgk lain mcm je...

    rasa x best kalau satu opis tapi masam je muka kan...

    ReplyDelete
  3. Time kasih kat korang bg pendapat..rase tenang ckit~ 1 opis kena senyum jer kan..klu masam muke mcm x best jer keje kan..kan..hehehe..so,relax jer la..yg pntg nieyla xde wat ape2 yg org x suke..kekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)