|hasilnya|

Minggu nie kan..
Aku rase aku memang kekeringan idea tok menulis..
Contoh paling nyata nyer..
Arini..aku dok kerahkan otak aku supaya dpt 1 idea..
Tok terus menulis..ish..mmg parah..

last2..
Aku saje jer dok bukak akaun churp2 aku tu..
Actually nyer,aku mmg x reti pun nak join benda2 cmtu..
Hahaha..tp tadi check..
tgk2 da de hasil nyer..



hahaha..walaupun hanya RM0.40 kekeke..

4 comments:

  1. kfieza ni malas nak godeh2..tkde lg akaun churp churp tu...

    ReplyDelete
  2. Hehe...akak xpe..akak de idea nak update blog..nieyla kat cnie sbb xde kuar g mane2..so,idea tu xde la akak..last2 saje godek2 benda tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. churp2 dni tak naik earningsnya pun ;p

    ReplyDelete
  4. xpe dni...nieyla yer pun dlu x naik2..nie dah 3 bulan cmtu br naik ciput..kekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...