Almari baru~

Hye..lg beberapa minggu jer lg nak pindah umah baru..
Mak kat umah dah bising..
Bkn bising ape..bising almari aku dlm bilik tu..
Dah penuh ngan baju..
Sampai nak sangkut kat mane pun x taw..

last week aku g amek baju kurung yg aku tempah..
Peh!serius aku ckp mmg dah x muat...
Biase aku kasi org baju yg dah x muat tu..
So,kali nie xde ape nak kasi kat org sebab nyer..
Berat badan da turun..

So,baju sume masih leh gune lagi..
Nampaknyer aku kena beli almari yang lebih besar nie..
Ish!beli besar2 pun nanti bilik plak x muat..
Aduh!mcner nie..

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...